بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۳۸۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
سفیر اتریش در تهران گفت: با توجه به ظرفیت های بالای تاریخی لرستان، علاقه مندیم نمایشگاهی از آثار مفرغ و برنز این استان در اتریش برپا کنیم.
تدبیر24: فردریش اشتیفت شامگاه سه شنبه در دیدار با شهردار خرم آباد افزود: برگزاری نمایشگاههای فرهنگی و تاریخی اتریش و لرستان، مشترکات تاریخی دو کشور را بیش از پیش آشکار می کند.

وی بیان کرد: تاریخ و تمدن اتریش به قدمت لرستان نیست و با توجه به اظهارات مسوولان استان نسبت به قدمت یکهزار و 700 تا دو هزار ساله شهرنشینی در لرستان در خصوص برگزاری نمایشگاههای فرهنگی با استاندار لرستان بحث و تبادل نظر شده است.

سفیر اتریش در تهران با اشاره به جاذبه های تاریخی لرستان به ویژه قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: هفته فرهنگی ایران در اتریش با تمرکز بر معرفی لرستان برگزار می شود.

اشتیفت ادامه داد: موارد مشابه و موازی بسیاری میان ایران و اتریش وجود دارد اما اتریش سالانه از 120 تا 140 میلیون گردشگر که اقامت شبانه در این کشور دارند سود می برد.

شهردار خرم آباد نیز در این دیدار گفت: با توجه به برگزاری موفق هفته فرهنگی لرستان در تهران، شهردار تهران پیشنهاد داده که سال آینده ماه فرهنگی لرستان در تهران برگزار شود تا فرصت برای معرفی بخشی از توانمندی های مختلف استان افزایش یابد.

محمد مهرابی با تاکید بر استقبال سرمایه گذاران خارجی در خرم آباد، افزود: موانع پیدا و پنهان سرمایه گذاری تا حدودی در استان و شهرستان برطرف شده است.

وی ادامه داد: شهرداری خرم آباد آمادگی کامل به منظور حضور عملی و هدفمند سرمایه گذاران را در حوزه های مختلف عمران شهری دارد.

مهرابی همچنین خواستار خواهر خواندگی خرم آباد و وین و برقراری هفته های فرهنگی در این دو شهر شد که سفیر اتریش نسبت به انجام مقدمات و انتقال درخواست خواهرخواندگی خرم آباد با شهر اینسبوروک قول مساعد داد.

فردریش اشتیفت سفیر اتریش و هیات همراه در یک سفر دو روزه تجاری به خرم آباد سفر کرده و قرار است امروز سه شنبه علاوه بر دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با فعالان اقتصادی استان دیدار کند.

این تیم اتریشی تاکنون با استاندار و رییس دانشگاه لرستان دیدار و از قلعه فلک الافلاک بازدید کرده اند و امروز لرستان را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.

یکی از مناطق شاخص ایران در زمینه صنعت مفرغ، ناحیه لرستان است. لرستان در مرکز نوار غربی ایران و از مجموعه دره های تنگ و باریک و کوههای مرتفع تشکیل شده است. شواهد موجود اشاره به فلزکاری لرستان از هزاره چهارم پیش از میلاد دارد.

مجموعه اشیای فلزی منسوب به لرستان از نیمه قرن گذشته توسط محققان و پژوهشگران مختلف بسیار مورد توجه قرار گرفته و زینت بخش بیشتر موزه های بزرگ جهان است.

پژوهشگران، هنر مفرغ کاری لرستان را نتیجه کارهای ساده ای می دانند که بیان کننده چندین قرن انقلاب مادی ملتی کشاورز و جنگجو است. این هنر در هزاره چهارم قبل از میلاد به اوج خود رسید. اهمیت هنر مفرغ کاری لرستان، انتقال هنر و سنت های اجدادی، انتقال مفاهیم و موضوعات مشترک مذهبی و بیان قانونمندی هایی است که برای همه اقوام سوار کار، جنگاور و کشاورز دنیای قدیم، به نحوی تحسین انگیز، دل نشین، پسندیده و ستودنی بوده است.

اشیاء، وسایل و ابزار به جا مانده از هنرمندان خردمند زاگرس، بسیار و بی شمار است که از آنها می توان به جنگ افزارها شامل خنجر، شمشیر و گرز ساز و برگ سوارکاری، وسایل زینتی و انواع ظروف و وسایل پذیرایی مخصوص اشاره کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها