بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۳۸۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
این مرجع تقلید به مسئله افزایش جمعیت اشاره کرد و گفت: جریانی در کشور به وجود آمده که کار یک نفر و یک فتوا نیست زیرا در حال حاضر تاخیر در ازدواج‌ها در کشور نهادینه شده و دختران گاهی به بهانه تحصیل، ازدواج را سال‌ها به تاخیر می‌اندازند و مردان هم دیر ازدواج می‌کنند ولی باید دانست این امر دارای مفاسدی است.
تدبیر24: یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه اخذ جریمه دیرکرد در بانک‌ها حرام است، گفت: مراجع تقلید بارها این مسئله را عنوان کرده‌اند ولی هنوز هم بانک‌ها از همان ابتدای اعطای تسهیلات، دیرکرد را تعیین و در صورت تاخیر، آن را دریافت می‌کنند.

 آیت‌الله حسین نوری همدانی پیش از ظهر امروز در جمع اعضای شورای بسیج اساتید کشور با اشاره به نظم موجود در جهان خلقت اظهار کرد: خداوند بر اساس هدایت تکوینی خود، همه موجودات را در مسیر کمال و سعادت راهنمایی می‌کند.

وی افزود: همه موجودات از هدایت برخوردارند ولی انسان در این میان به عنوان خلیفة‌الله از هدایت‌های دیگری برخوردار است که از آن جمله می‌توان به عقل، فطرت و پیامبران و کتاب‌های آسمانی اشاره کرد.

این مرجع تقلید با بیان اینکه عمل بر اساس دستورات الهی موجب کامیابی انسان در دنیا و آخرت خواهد شد، گفت: روایتی داریم مبنی بر اینکه امام حسین(ع) مصباح هدایت و کشتی نجات است و وقتی به شرایط آن دوران نگاه می‌کنیم در می‌یابیم که دکترین عاشورا و سیره اباعبدالله(ع)، برنامه‌ای همه‌جانبه را برای همه انسان‌ها در طول تاریخ فراهم آورده است به طوری که زنان، کودکان، مردان و جوانان در این برنامه دارای نقشی مخصوص به خود هستند.

وی ادامه داد: زنان نقشی اساسی در پیشبرد اهداف بشری داشته و حتی تاثیرگذاری آنها به مراتب از مردان هم بیشتر است ولی می‌بینیم در طول تاریخ نگاهی منفی به زنان وجود داشته است.

آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه گمان نمی‌کردیم مسئله‌ای اسلامی مانند حجاب تا این حد حاشیه داشته باشد، گفت: اگر از همان ابتدا حجاب و عفاف را به خوبی برای جامعه تبیین می‌کردیم شاهد مشکلات کنونی هم نبودیم ولی در همان اوایل، برخی گفتند اگر چند تار موی زنان بیرون باشد مشکلی به وجود نمی‌آید و همین امر آنقدر گسترش یافت تا مشکلات کنونی را به وجود آورد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم تصریح کرد: وزارتخانه‌ها و ادارات می‌توانند به کارکنان خود بگویند که حجاب و عفاف را رعایت کنند؛ البته فرهنگ‌سازی زمینه همه امور است و نباید همه کارها را با اجبار پیش برد.

وی افزود: زنان امروز ما از نسل همان بانوانی هستند که دیروز در جریان انقلاب نقش‌آفرین بودند و مردان و همسران خود را به جبهه‌ها می‌فرستادند، بنابراین فرهنگ‌سازی در زمینه عفاف و حجاب در جامعه ایرانی تاثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه اخذ جریمه دیرکرد در بانک‌ها حرام است گفت: مراجع تقلید بارها این مسئله را عنوان کرده‌اند ولی می‌بینیم هنوز هم بانک‌ها از همان ابتدای اعطای تسهیلات، دیرکرد را هم تعیین و در صورت تاخیر، آن را دریافت می‌کنند بنابراین گمان نکنید هرچه مراجع تقلید بگویند همان در جامعه پیاده می‌شود؛ هر کاری راهی معین دارد و باید از راهش وارد شد.

آیت‌الله نوری همدانی عنوان کرد: باید وحدت رویه‌ای در کشور در مورد مسائل اسلامی وجود داشته باشد.

این مرجع تقلید به مسئله افزایش جمعیت اشاره کرد و گفت: جریانی در کشور به وجود آمده که کار یک نفر و یک فتوا نیست زیرا در حال حاضر تاخیر در ازدواج‌ها در کشور نهادینه شده و دختران گاهی به بهانه تحصیل، ازدواج را سال‌ها به تاخیر می‌اندازند و مردان هم دیر ازدواج می‌کنند ولی باید دانست این امر دارای مفاسدی است.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی، ازدواج کار آسانی نیست و زمینه‌هایی همچون ثروت و اشتغال را لازم دارد، بیان کرد: مشکل زمانی بیشتر می‌شود که حتی پس از ازدواج، زوجین اقدام به فرزندآوری نمی‌کنند زیرا مشکلات زیادی بر این امر مترتب است؛ وقتی جوانان دیر ازدواج می‌کنند و دیر بچه‌دار می‌شوند آنگاه مشکل تفاوت سنی بالای میان والدین و فرزندان به وجود می‌آید.

آیت‌الله نوری همدانی افزود: باید فرهنگ ازدواج دیرهنگام را تغییر داد و این امر به وسیله یک فتوا امکان‌پذیر نیست.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به تفاوت‌های میان فرهنگ اروپایی و ایرانی و لزوم فرهنگ‌سازی بومی برای تشویق به ازدواج خاطرنشان کرد: حل این مشکل کار یک نفر نیست و باید عزمی جدی در این مورد وجود داشته و عزم ملی هم باید از جایی باشد که سخنش در جامعه زمینه اجرایی داشته باشد؛ ارائه مشوق‌هایی به کسانی که ازدواج می‌کنند یکی از راهکارهای موثر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها