بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۳۸۹۴۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
بعد از مخالفت مجلس با سومین گزینه دولت تدبیروامید برای وزارت علوم چهره های جدیدی از سوی دولت برای این وزارتخانه مطرح هستند.
تدبیر24: بعد از مخالفت مجلس با سومین گزینه دولت تدبیروامید برای وزارت علوم چهره های جدیدی از سوی دولت برای این وزارتخانه مطرح هستند.

در حال حاضر دولت تدبیروامید برای وزارت علوم ،4 گزینه روی میز دارد که پس از نهایی شدن تصمیم رییس جمهور یکی از این افراد برای تصدی وزارت علوم به مجلس معرفی می شوند.

براساس گزارش روزنو، سورنا ستاری ، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور یکی از گزینه هایی است که مورد وثوق مجلس نهم نیز قرار دارد اما به نظر می رسد تجربه لازم برای این سمت را دارا نیست.

گزینه دیگر دولت دکتر علی افخمی ، رئیس موسسه لغت نامه دهخدا و رئیس سابق دانشکده ادبیات  دانشگاه تهران است که می تواند از فیلتر مجلس نهم عبور کند و بر مسند وزارت علوم بنشیند.

دیگر گزینه دولت برای وزارت علوم ،دکتر سید احمد معتمدی،رییس دانشگاه امیرکبیر  و وزیر ارتباطات دولت اصلاحات می باشد که مورد وثوق جامعه دانشگاهی نیز می باشد.

گزینه آخر دولت برای وزارت علوم ،دکتر علی عباسپور ،رییس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی که چندین دوره نیز ریاست کمسیون آموزش مجلس را برعهده داشته است و به نظر می رسد به راحتی بتواند رای اعتماد مجلس اصولگرای نهم را کسب کند چرا که وی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نیز می باشد.

گفتنی است ،محمود نیلی احمد آبادی ،آخرین گزینه دولت برای وزارت علوم در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس با 160 رای مخالف، 79 رای موافق و 7 رای ممتنع از مجموع 246 رای، نتوانست اعتماد نمایندگان مجلس را برای تصدی پست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب کند.
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۷
0
5
این ها را جامعه دانشگاهی نمی شناسد و نمی تواند قبول کند
مهربانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۹
0
0
فقط دکتر توفیقی یا دکتر احسان شریعتی یادگار مرحوم شریعتی بزرگ
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها