بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۳۸۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۳
'ماهیندا آماراویرا' وزیر مدیریت فجایع طبیعی سریلانکا اعلام کرد که گمان می رود بیش از 100نفر امروز (چهارشنبه) در جریان رانش زمین در این کشور جان باخته باشند.
تدبیر24: وی گفت: عملیات امداد را به دلیل تاریکی و آب و هوای نامساعد به حال تعلیق درآورده ایم.

این مقام سریلانکایی افزود: همچنین خطر رانش های بیشتری وجود دارد و عملیات امداد را از فردا (پنجشنبه) از سر گرفته می شود.

بر اساس این گزارش، بیم آن می رود که رانش زمین به دلیل بارندگی های شدید در سریلانکا به مفقود شدن حدود 300 نفر منجر شده باشد.

به گفته مقام های سریلانکایی، رانش زمین به کشت چای در شرق کلمبو آسیب زده و برخی منازل مسکونی زیر 9 متر گل و لای مدفون شده است.

صدها سرباز زمین را برای پیدا کردن افراد مدفون شده حفر کرده اند، اما عملیات امدادرسانی به دلیل دشواری در عبور تجهیزات سنگین به مشکل برخورده است.

'سارات کومارا' سخنگوی مرکز ملی مدیریت فجایع طبیعی سریلانکا گفت: گزارش هایی از تخریب 140 منزل مسکونی در جریان رانش زمین دریافت کرده ایم.

وی افزود: تازه ترین اخبار از احتمال مفقود شدن دست کم 300 نفر خبر می دهد. پیشتر اعلام شده بود که 200 نفر در این حادثه ناپدید شده اند.

در همین حال، 'ماهیندا راجاپاکسا' رییس جمهوری سریلانکا به نظامیان این کشور دستور داده است تجهیزات سنگین را برای سرعت بخشیدن به عملیات امداد به منطقه حادثه دیده اعزام کنند.

همه ساله بارندگی های سنگین در سریلانکا، آب مورد نیاز برای آبیاری و تولید برق را در این کشور تامین می کند، اما در عین حال منجر به کشته شدن ساکنان و وارد آمدن خسارت به اموال عمومی می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها