بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۳۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: نتیجه آزمایشات انجام شده روی نمونه‌های بدست آمده از منبع آلودگی به صورت قطعی اعلام شد.
تدبیر24: محمودرضا میری افزود: بر اساس نتایجی که توسط آزمایشگاه‌های معتبر کشوری انجام شده، ماده آلوده‌کننده ترکیبی از موادشیمیایی است که عموما تحت عنوان "روغن‌های دی‌سولفیدی" از آنها یاد می‌شود.

به گفته میری این ترکیبات با وجود بوی بد و زننده‌ای که دارند مسمومیت متوسط تا پایینی ایجاد می‌کنند که وضعیت تمامی مسمومان بستری در مراکز درمانی به همین‌گونه بود.

وی افزود: به دلیل عدم قطعیتی که در نوع ماده آلوده‌کننده وجود داشت مسمومان مراجعه‌کننده را برای مدتی تحت نظر قرار می‌دادیم و پس از اطمینان کامل از سلامت این عزیزان آنها را مرخص می‌کردیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با تاکید بر علمی‌بودن خدمات ارائه شده به مسمومان گفت: در زمان بروز مسمومیت‌های شیمیایی، تا زمان شناسایی قطعی ماده‌ آلوده‌کننده یکسری درمان‌های حمایتی و عمومی برای مسمومان انجام می‌شود و انجام درمان‌های اختصاصی به وضعیت جسمی بیمار و نوع ماده آلوده‌کننده بستگی دارد.

میری گفت: با شناسایی قطعی مواد آلوده‌کننده به این نتیجه رسیده‌ایم که اقداماتی که در بیمارستان‌ها برای بیماران ارایه شده، کافی بوده و اکنون می‌توانیم با شواهد علمی اعلام کنیم که نگرانی جدی بابت عوارض طولانی مدت مسمومیت در شهروندان وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها