بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۳۹۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
رئیس‌جمهوری بورکینافاسو در میان تظاهرات خیابانی استعفا داد و این کشور غرب آفریقا را در حالی با ناامنی مواجه کرد که افسران ارتش این کشور بر سر قدرت دست به رقابت زده‌اند.
تدبیر24: بلز کامپائوره، رئیس‌جمهوری مستعفی بورکینافاسو که به دنبال تمدید قدرت 27 ساله‌ خود بر این کشور بود، در پی تظاهرات خیابانی که در چند روز گذشته در سراسر این کشور راه افتاد، از سمت خود کناره‌گیری کرد.

دیپلمات‌ها نیز نگرانی خود را پس از آن اعلام کردند که ژنرال اونور ترائوره، فرمانده ارتش بورکینافاسو اعلام کرد که مسوولیت امور کشور را به دست می‌گیرد و به دنبال پذیرفتن تمامی مسائل و امور در کشور است.

در همین حال سرهنگ اسحاق زیدا، معاونت فرماندهی گارد ریاست جمهوری نیز می‌گوید که مسوولیت اداره کشور را برعهده می‌گیرد.

در پی اعلام خبر کناره‌گیری رئیس‌جمهوری، معترضانی که در خیابان‌های اوگادوگو، پایتخت، تجمع کرده بودند، به شادمانی پرداختند.

کامپائوره اخیرا لایحه‌ای را به پارلمان ارائه کرده بود که در چارچوب آن، اجازه می‌یافت پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۱۵ میلادی، دوباره به عنوان نامزد در انتخابات بعدی شرکت کند اما مخالفان در اعتراض به این لایحه به خیابان‌ها ریختند.

وی سپس اعلام کرد که لایحه مذکور را پس می‌گیرد، ولی تاکید کرد که از مقامش کنار نمی‌رود و تا یک سال دیگر تحت حاکمیت یک دولت انتقالی، در مقامش باقی می‌ماند، اما اعتراضات به خشونت کشید و معترضان تعدادی از ساختمان‌های دولتی و پارلمان را به آتش کشیدند. سرانجام، بلز کامپائوره مجبور به کناره گیری شد.

سرهنگ اسحاق زیدا اکنون اعلام کرده که ادعای ژنرال ترائوره مبنی بر در دست گرفتن امور کشور «باطل» است.

خبرگزاری فرانسه گزارش می‌دهد که این مقام نظامی در بیانیه‌ای تلویزیونی اعلام کرده است که مسوولیت تشکیل دولت انتقالی و ریاست جمهوری را برعهده می‌گیرد تا از «گذار دموکراتیک آرام اطمینان حاصل کند.»

رییس جمهوری مستعفی بورکینافاسو پیش‌تر خواهان برگزاری انتخابات در مدت ۹۰ روز شده بود.

کامپائوره ۲۷ سال پیش در یک کودتای نظامی قدرت را در دست گرفته بود.

هم‌زمان جنیفر ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به تمامی طرف‌های درگیر در این کشور تاکید کرد تا از خشونت بیشتر امتناع کرده و افزود: ما هرگونه تلاش از جانب ارتش یا سایر طرف‌ها در بورکینافاسو را برای منفعت بردن از اوضاع نابسامان در این کشور برای به دست گرفتن قدرت و سوءاستفاده از خلا ناشی از آن را محکوم می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها