بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۰۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴
مدیر درمان دانشکده علوم پزشکی و فوکال پوینت دیابت شهرستان ساوه گفت: عوارض بیماری مرموز دیابت قابل پیشگیری است.
تدبیر24: دکتر مریم شریعتمداری در منطقه مرکزی، اظهار کرد: در بیماران دیابت میزان قند(گلوکز) خون بسیار بیشتر از حالت طبیعی است. گلوکز نه تنها برای بدن مضر نیست بلکه در حقیقت مهم‌ترین و اصلی‌ترین سوخت مورد نیاز بدن ماست.

وی ادامه داد: اگر میزان گلوکز در خون برای مدت طولانی بیشتر از حد طبیعی باقی بماند احتمال بروز آسیب به بافت‌ها و اندام‌های بدن وجود خواهد داشت و خطر بروز عوارضی همانند سکته قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیوی، نابینایی، بروز ناهنجاری در جنین و زخم‌های مزمن در پا به شدت افزایش می‌یابد. بروز این گونه عوارض در بیماران دیابت در صورت انجام مراقبت‌های لازم، پیروی از دستورات پزشک و نگه داشتن میزان قند خون در حد طبیعی(یا نزدیک به آن ) قابل پیشگیری است.

وی بیان کرد: آنچه در بیماری دیابت دچار اختلال شده تولید ماده‌ای به نام انسولین است. انسولین به اندام‌ها و بافت‌های بدن اجازه می‌دهد تا از گلوکز (قند) موجود در خون جهت سوخت و ساز استفاده کنند بنابراین کمبود انسولین سبب بالا رفتن میزان قند خون می‌شود.

شریعتمداری اضافه کرد: برخلاف دیابت نوع یک که در آن تقریبا تولید انسولین کاملا مختل شده است، در دیابت نوع دو تعادل میان میزان انسولین تولید شده و انسولین مورد نیاز برهم خورده است.

این متخصص داخلی با اشاره به عوامل بالا بردن نیاز بدن به انسولین گفت: مهم‌ترین عواملی که باعث افزایش نیاز بدن به انسولین می‌شود چاقی و عدم تحرک است.

وی تصریح کرد: متأسفانه بیماری دیابت، بیماری مرموز و آرامی است، بدین معنی که افزایش قند خون تا مقادیر 180 تا 200 MG/DL باعث بروز علایم خاصی نمی‌شود و بنابراین ممکن است فرد مبتلا به دیابت تا ماه‌ها و حتی سال‌ها از وجود بیماری خود مطلع نشود، این در حالی است که دیابت به طور پیش رونده در حال آسیب رساندن به بدن است. حتی مقادیر بالای قند تا حد بالاتر از 180 تا 200 MG/DL نیز علایم خفیفی نظیر افزایش حجم و دفعات دفع ادرار و تشنگی و پرخوری دارد که ممکن است اهمیتی به آن داده نشود.

شریعتمداری بیان کرد: علاوه بر این علایم احساس ضعف یا دردهای موضعی خصوصا در اندام تحتانی و فوقانی و طولانی شدن ترمیم زخم ممکن است مشاهده شود.

این متخصص داخلی درباره درمان دیابت اظهار کرد: درمان دیابت نیازمند کار گروهی بین پزشک و بیمار است. درمان این بیماری شامل انجام فعالیت‌های ورزشی مناسب، تغذیه مناسب و درمان دارویی، شامل قرص‌های پایین آورنده قند خون و انسولین است.

وی افزود: کنترل مناسب قندخون از ایجاد عوارض ناشی از دیابت جلوگیری می‌کند.

شریعتمداری با اشاره به انکه در همه افراد بالای 40 سال توصیه به انجام آزمایشات قندخون می‌شود، خاطرنشان کرد: کسانی که فشارخون بالا، چربی خون بالا، چاقی، سابقه خانوادگی دیابت، سابقه دیابت بارداری، سابقه تولد نوزاد بالای چهار کیلوگرم و تخمدان پلی‌کیستیک دارند توصیه به چک قندخون در سنین پایین‌تر می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها