بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۰۷۷۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
نامه دختر شهید زین الدین در سی امین سالروز درگذشت پدرش
امروزمی‌خواهیم حصرتحریم زورگویان را همچون شماکه سوسنگرد را رفع حصر کردید بشکنیم ودراین راه هم دست به دست هم داده‌ایم.خوبی‌اش این است که من و هم نسلانم به میدان آمده‌ایم . . .
تدبیر24:دختر شهید مهدی زین الدین فرمانده لشگر علی ابن ابی طالب(ع) در سی امین سالگرد شهادت پدرش نامه‌ای خطاب به این شهید والامقام نوشته است که در ادامه می خوانید:

پدر عزیزتر از جانم سلام!

27 آبان ماه امسال که از راه رسیده است درست 30 سال از روزی که عاشقانه به سوی شهادت آغوش گشودی می‌گذرد و این یعنی سه دهه است که تفسیر واژه پدر را بر روی دوش ناتوان من گذاشتی و چه سنگین مسئولیتی است این بار برای دختری که پدرش قهرمان یک ملت بوده و هست. این بار البته نمی‌خواهم از دلتنگی‌های همه این سال‌های نبودنت بنویسم که شاید فقط خودت و خدا از غم روزگار فراق با خبر باشید اما این بار حرف‌های مهم‌تری با شما که در تمام لحظات زندگی من حی و زنده‌ای دارم.

پدر! امروز و این روزها کشورمان در شرایط بزرگی با همه وجود قله‌های پیشرفت را هدف گرفته است اما دشمنی که روزگاری سلاحش را سمت شما هدف گرفته بود امروز سلاح ناکارآمد تحریم، ارعاب و تهدید را به سوی ما نشانه گرفته است. یادت هست روزگاری در عملیات‌ها آب را به رویتان می‌بستند و شما به تأسی از سیدالشهدا(ع) تشنه راه دشمن را سد می کردید؟ حالا هم اوضاع زیاد فرق نکرده است. شمرهای زمان امروز نیز در آرزوی بستن آب ها ما را سیبل ترکش‌های تحریم کرده اند. خوبی‌اش این است که که من و هم نسلانم به میدان آمده‌ایم و مانند روزگاری که شما رودر روی دشمن می‌جنگیدید ما هم این بار روبروی یک دنیا ایستاده ایم. با همان شجاعتی که شما به آن شهره بودید. البته نگرانیم که در این پیچ و خم دنیای امروزی آیا تاب مقاومت مان هست؟ و هر بار این نگرانی را به شوق خط شکنی‌های شما در والفجر ،خیبر ، محرم و رمضان رفع می‌کنیم.

پدر! امروز الگوی صلابت و اقتدار شما برنامه عملی و چراغ راه ماست. البته چقدر جای حضور شما و همرزمانتان در شرایط امروز کشور خالی است چه اینکه اگر بودید شاید اوضاع بسیار تفاوت داشت اما شاید این تقدیر بوده است که شما الگوهایی برای ما باشید و ما این مسیر هر چند سخت را برای پرآوازه شدن نام ایران بپیماییم.

پدر! شاید حرف بزرگی باشد اما مدت‌هاست با خودم عهد کرده‌ام که امسال این حرف را صادقانه با شما، عمو و دوستان شهیدت بزنم که من و نسل سومی‌های انقلاب خود را مهیای به دوش کشیدن آرمان‌های شما کرده‌ایم. ما جوانیم و با انگیزه. انرژی این روزهای جوانی را می‌خواهیم در مسیر عمل به راه و وصیتت صرف کنیم آنجا که از ما حسین وار زندگی کردن را خواستی و ما نسل سومی ها امروز می خواهیم حسین وار ره بپیماییم و از سیاهی دشمن باکی ناشته باشیم. امروز می‌خواهیم حصر تحریم زورگویان را همچون شما که سوسنگرد را رفع حصر کردید بشکنیم و در این راه هم دست به دست هم داده‌ایم. خوب می‌دانم که رمز پیروزی شما در مقابل یکی از مجهزترین ارتش‌های آن زمان نه سلاح پیشرفته که وحدت دل‌های بیقرار جوانانی بود که سربلندی کشورشان را از جان عزیزتر می‌دانستند و امروز ما باید این تعهد را به شما بدهیم که برای حفظ همان سربلندی لحظه ای غفلت نکنیم .می دانم که این روزها فارغ از افراط و تفریط و با نگاه به همان اعتدال و میانه روی که گفتمان روز کشور شده باید کینه ها را از دل بشوییم و بدانیم جهان وقتی در برابر ما زانو می زند که بداند ایرانی در کنار هم دژ مستحکم و نفوذناپذیر اراده هاست.


پدر! امروز گمشده نسل من نه اعتقاد بلکه اعتماد است. همان اعتمادی که از جوان نخبه پزشکی فرمانده مقتدر لشگر علی بن ابی طالب(ع) ساخت و از جوانان خوش فکر این کشور همت و باکری و باقری ها. ما امروز به میدان آمده ایم تا بگوییم ما هم رسم عشق بازی جان برای وطن را خوب بلدیم و می‌خواهیم سهمی در توسعه و آبادنی این مرز و بوم داشته باشیم. نسل سوم آماده است نقش تاریخی خود را در این مقطع برای ادامه راه ایفا کند و خدا کند با دعای شما این اعتماد به وجود آید. اگر نگویم بیشتر از شما عاشق آرمان‌های این کشوریم یقین بدانید کمتر هم نخواهیم بود.

پدر! در جایی از وصیت نامه‌ات گفتی که خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادت طلبی را می‌خواهد. من و هم نسلانم امروز اسب همت‌هایمان را زین کرده‌ایم تا هرکس در مسیر خود سرآمد مسابقه پیشرفت و تعالی باشد، اما شاید هنوز باور نکرده‌ایم که در این راه ما هم می‌توانیم. شاید هنوز برخی فکر کنند امثال شما از آسمانی دیگر به این جهان آمده‌اید و یا برخی کج اندیشان، نسخه‌های شفا بخش پیروزی شما را فقط برای موزه‌های دفاع مقدس بخواهند. من اما آرمان شما را برای شرایط امروز کشورم می‌پسندم. من شجاعت و استقامت، همراه هوشمندی و درایت شما را نیاز امروز و افق فردای کشورم می‌پندارم و به سهم خودم سعی می‌کنم این پیام شما را به گوش همه هم نسلانم برسانم.

پدر! با شما عهد می‌بندم که این بار آماده‌تر از هر زمان دیگر بار سنگین امانت آرمان‌هایت را به دوش بکشم و اطمینان دهم که با نسلی تازه نفس سرفرازی و افتخار را برای کشور و دینم به ارمغان بیاورم بلکه شرمنده همه این سال‌های نبودنت که بار امانت را به ما واگذاردی نباشم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۳
مهراب
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
0
2
درود بر این یادگار شهید زین الدین ، نوشته یتان بسیار زیبا بود.
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
0
1
با سلام خدمت این دختر باوفا که بعد از 30 سال صبوری و شکیبایی همچنان از پیگیری آرمانهای پدر شهیدش دم می زند و دل در گرو راه او و سایر همرزمان شهیدش سپرده است.
روز 26 آبان ماه در جایی جلسه ای بود و بحث مدیریت جهادی. من با توجه به نزدیکی سالگر شهادت شهید مهدی زین الدین، فرمانده سرافراز و دلاور لشگر 17 علی ابن ابیطالب، خاطره ای از نوع مدیریت و فرماندهی این شهید عزیز که مصداق مدیریت جهادی و فرماندهی بر قلوب و دلهای رزمندگان بود، برای حاضران ذکر کردم که تقدیم این دختر باوفا می کنم.
اواسط اردیبشت ماه 1363 و بعد از عملیات خیبر بود و بخشی از واحدهای این لشگر در ساختمان نورد لوله اهواز مستقر بودند و من هم در واحد بیسیم بودم. دانش آموز بسیجی 16-17 ساله سوم دبیرستان که جزوه و کتابهایم را هم آورده و خودم را برای امتحان پایان سال آماده می کردم.
صبح ساعت حدود 9 بود و بعد از صبحانه، من در اتاق بیسم زیر کولر با یخه و دکمه های باز لباسم مشغول مطالعه بودم و دوست سپاهی من هم که میان سال و با تجربه بود، برای شستن ظروف صبحانه بیرون رفته بود.
کسی در زد، وقتی در را باز کردم، یک سپاهی متین و موقر را روبروی خود دیدم که تقاضا می کرد اجازه دهم یک بیسیم بزند. من که شناختی از او نداشتم، مردّد شدم و به لحاظ امنیت و اینجا مقر بیسیم لشکر و .... همچنان جلوی در راه را بسته بودم. تا من به یک تصمیم برسم و تردیدم رفع شود، این رزمنده دلاور و با اخلاق خم شد و شروع کرد به بازکردن بند پوتین هایش. خیلی آرام و با حوصله این کار را می کرد تا قبل از اینکه خودش را معرفی کند، من به تصمیمی برسم وگرنه در آنجا درآوردن کفش معنا نداشت.
در همین حین، دوست سپاهی من بازگشت و تا جلوی در ایشان را دید، ظرفها را گذاشت و پرید، این غریبه آشنا را بغل کرد و ماچ و بوسه و بفرما و .... وقتی به پشت بیسیم می رفتند، دوست سپاهی ام رو به من کرد و گفت: فرمانده لشگر است دیگر!
من، بسیجی صفر کیلومتر و ... سرخ شدم و زرد شدم و حسابی خجالت کشیدم که چرا از ورود فرمانده لشکر به مقر بیسیم جلوگیری کرده ام؟! گرچه به لحاظ امنیتی کارم درست بود، ولی این فرمانده محبوب و محجوب و متخلق دلاور، بدون اینکه خود را معرفی کند، مرا شرمندۀ اخلاق فرماندهی خود کرد و بعد از اتما کارشف خداحافظی گرمی هم با من کرد و به گرمی دستم را فشرد و رفت که رفت!
از آن روز تا کنون هر وقت که مناسبتی پیش می اید و یا هنگام عبور از خیابان شیخ فضل الله و پل ستارخان، چشمم به عکس این شهید عزیز روی دیوار روبروی پل می افتد، آین خاطره یادآورم می شود و با بغض و اشک به این فرمانده دلاور و محبوب درود و صلوات می فرستم و امید دارم که در آن دنیا هم دست ما را بگیرد و فرماندهی کند. خدایش رحمت کند و به این دختر با وفا و صبور هم عزت و احترام روزافزون عنایت فرماید.
رسول از شيراز
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۲
0
0
سلام
گزارش خوبي است ولي چرا در تيتر خبر نوشتيد "درگذشت"؟! بنا به اعتقادات ما و نص صريح قرآن شهدا زنده هستند لطف كنيد اصلاح فرماييد.
با تشكر
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها