بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۴۱۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
دانشمندان این میزان فشار را در کل سال حساب کرده و به این نتیجه رسیدند که در سال، مهره‌های گردن تا ۱۴۰۰ ساعت زیر فشار هستند. این فشار باعث فرسوده شدن مهره‌های گردن و ستون فقرات می‌شود.
تدبیر24: امروزه همراه اصلی و بهترین وسیله سرگرم کننده برای جوانان، گوشی‌های هوشمند هستند و تحقیقی جدید نشان می‌دهد که استفاده از موبایل بر مهره‌های گردن و ستون فقرات افراد اثرات منفی دارد.

بنابر بر پژوهش جدید یک جراح آمریکایی از شهر نیویورک، استفاده از موبایل در کنار تاثیرات بد دیگری که به همراه دارد، بر روی مهره‌های گردن و ستون فقرات انسان تاثیرات وخیمی می‌گذارد.

دلیل هم ‌آن است که استفاده کنندگان سر خود را برای نگاه بر روی صفحه موبایل پایین می‌آورند.

همین امر باعث می‌شود که فشار بر روی مهره‌های گردن افزایش یابد. این تحقیق جدید در نشریه علمی Surgical Technology International به انتشار رسیده است.

نتایج این پژوهش

هر چه بیشتر سر فرد به هنگام استفاده از موبایل به طرف جلو متمایل باشد، فشار بیشتری به مهره‌های گردن وارد می‌شود.

در زمانی که سر به صورت قائم بر روی گردن قرار دارد، وزن گردن بین 4.5 تا 5.5 کیلو است اما اگر سر ۱۵ درصد به سمت جلو حرکت کند، وزنش حتی بیشتر از دو برابر می‌شود.

این افزایش ادامه دارد: با شیب ۳۰ درصدی وزن سر بر روی گردن به ۱۸ کیلوگرم و با شیب ۶۰ درصدی حتی به ۲۷ کیلوگرم می‌رسد. این ارقام نشان می‌دهند که این فشاری کم اهمیت نیست.

استفاده موبایل بین ۲ تا ۴ ساعت در روز

روزانه هر فرد بین ۲ تا ۴ ساعت از موبایل خود استفاده می‌کند؛ و آن هم با سری متمایل به سمت پایین .

به گزارش دویچه وله، دانشمندان این میزان فشار را در کل سال حساب کرده و به این نتیجه رسیدند که در سال، مهره‌های گردن تا ۱۴۰۰ ساعت زیر فشار هستند. این فشار باعث فرسوده شدن مهره‌های گردن و ستون فقرات می‌شود.

پژوهشگران به همین خاطر توصیه می‌کنند که افرادی که از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند، بیشتر سعی کنند سر خود را راست نگه دارند. پیش از این‌، تحقیقی درباره میزان فشاری که استفاده از موبایل بر گردن دارد منتشر نشده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها