بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۱۴۹۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۴
یک روزنامه عربستانی گزارش داد که رهبر شیعیان این کشور به صدور حکم اعدام خود اعتراض کرده است.
تدبیر24: شیخ نمر باقر النمر روحانی شیعه عربستانی به صدور حکم اعدام خود اعتراض کرد.

روزنامه عربستانی «الریاض»، که همسو با دیگر رسانه‌های سعودی تلاش می‌کند چهره آزادی خواهانه شیخ نمر نزد مردم را مخدوش کند در این گزارش از شیخ نمر به عنوان «فرمانده تروریسم العوامیه» نام برده و خبر داده که شیخ نمر روز چهارشنبه (دیروز) اعتراض خود را به صدور حکم اعدام ابلاغ کرده است.

بر اساس این خبر پرونده شیخ نمر به دادگاه جزائی ویژه ارسال خواهد شد و ۵ قاضی سعودی مسئولیت بررسی آن را بر عهده خواهند داشت.

رژیم آل سعود شیخ نمر را به تحریک مردم به عدم اطاعت از ولی امر [خاندان پادشاهی]، همکاری در درگیری‌های مسلحانه با نیروهای امنیتی، ایجاد فتنه طائفه‌ای و توهین به صحابه پیامبر (ص) متهم کرده است.

سال گذشته سازمان بین‌المللی دیدبان حقوق بشر از عربستان خواست تا مخالفان و معارضان این کشور را با اتهام‌های مرتبط با اقدامات تروریستی سرکوب نکند.

بیش از یک ماه پیش دادگاه جزائی ریاض حکم اعدام شیخ نمر مجتهد و فعال حقوق بشر عربستانی را صادر کرد؛(جزئیات بیشتر) صدور این حکم با اعتراض و انتقاد نهادهای حقوق بشری و بین المللی مواجه شد.

عربستان یکی از کشورهایی است که به دلیل نقض حقوق بشر همواره مورد انتقاد سازمان‌های بین المللی و منطقه‌ای قرار گرفته است.

در این کشور هرگونه سخنرانی و کنفرانس علیه پادشاه یا حکومت بیشترین مجازات و تنبیه بدنی را دارد.

عربستان با وجود سرکوب هرگونه اعتراض مسالمت آمیز مردمی اما همچنان مورد انزوا و یا محرومیت جهانی قرار نگرفته و از همپیمانان اصلی غرب به شمار می‌رود.

به گفته فعالان حقوق بشری بیش از 30 هزار زندانی سیاسی که بیشتر زندانی عقیدتی هستند در نقاط مختلف این کشور در زندان به سر می‌برند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها