بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۱۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
وزارت جهانگردی هند از امروز صدور روادید الکترونیکی برای بیش از 40 کشور مختلف را در 9 فرودگاه این کشور آغاز کرد.
تدبیر24: دراین طرح گردشگران با پرکردن فرم اینترنتی و پرداخت هزینه مورد نیاز در مدت 96 ساعت، روادید ورود به این کشور را دریافت می کنند.
 
این تسهیلات از امروز در 9 فرودگاه هند شامل دهلی نو، بمبئی ،چنای ،کلکته ،حیدرآباد ،بنگلور،کوچی ،گوا و تیروانانداپورم اجرایی شد.
 
در فاز نخست اجرای این طرح کشورهای روسیه، برزیل آلمان، تایلند ، امارات ، اوکراین، نروژ، اردن و موریس به همراه سایر کشورها از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.
 
'سوبهاش گویل'رئیس انجمن کنترل جهانگردی هند گفت:راه اندازی تسهیلات روادید الکترونیکی برای کشورهای گوناگون ، سبب رونق بیشتر صنعت جهانگردی در هند خواهد شد.
 
به گفته وی تمام اقدامات لازم انجام شده است و این تسهیلات از امروز در هند اجرایی خواهد شد.
 
کشورهای مکزیک ، کنیا و فیجی نیز در آینده نزدیک در لیست استفاده کننده از این تسهیلات قرار خواهند گرفت.
 
این در حالی است که با پیشینه فرهنگی و روابط نزدیک و دوستانه بین دو کشور ، دولت هند نام ایران را در این لیست قرار نداده است.
 
انتظار می رفت با توجه به روابط نزدیک فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی بین ایران و هند و علاقمندی هند برای سرمایه گذاری در ایران این تسهیلات شامل ایران نیز شود.
 
دولت هند بدون توجه به روابط گسترده اقتصادی ،فرهنگی و سیاسی بین دو کشور ، ایران را در ردیف کشورهایی نظیر پاکستان، سودان، افغانستان، عراق، نیجریه، سریلانکا و سومالی قرار داده است که این تسهیلات شامل آنها نمی شود.
 
این تصمیم درحالی اتخاذ می شود که بیش از هفت هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاههای مختلف این کشور مشغول تحصیل هستند و از این نظر درآمد زیادی نصیب این کشور می شود.
 
همچنین سالانه تعداد زیادی از گردشگران ایرانی به این کشور سفر می کنند و به نظر می رسد این تصمیم در راستای منافع دو کشور ایران و هند که سابقه ارتباط فرهنگی چند صد ساله دارند نباشد.
 
اخیرا تعدادی از مسوولان هندی برگسترش روابط اقتصادی و فرهنگی با ایران تاکید کرده اند.
 
به نظر می رسد که مسوولان باید در توسعه روابط اقتصادی و بازرگانی ، نیم نگاهی نیز به گسترش روابط فرهنگی و مشکلات صدور روادید بین دو کشور داشته باشند.
 
هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان ، معلمان و کارمندان دستگاههای مختلف برای دریافت روادید ورود به این کشور باید چندین ماه در نوبت باشند.
 
هم اکنون 13 کشور از جمله کره جنوبی ، ژاپن، فنلاند، سنگاپور، نیوزیلند، اندونزی، میانمار، ویتنام و لاوس از تسهیلات ویزای جهانگردی استفاده می کنند.
 
در شش ماهه اول امسال بیش از 520 هزار گردشگر از کشور های مختلف از هند دیدار کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها