بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۱۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۰
دبیر پویش امید گیلان عنوان کرد:
ثبات سیاسی مقدمه ضروری برای نیل به امنیت اقتصادی است

تدبیر24:سیدرحمان موسوی دبیر پویش امید گیلان در رابطه با ثبات سیاسی و امنیت اقتصادی اظهار کرد: وجود ثبات سیاسی مقدمه ضروری و لازم برای نیل به امنیت اقتصادی است.

دبیر پویش امید گیلان افزود: آثار سوء بی‌ثباتی سیاسی بر رشد اقتصادی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و با وجود این در برنامه‌ریزی و سیاستهای‌ اقتصادی توجه چندانی به تأثیرات متقابل سیاست اقتصادی و ثبات سیاسی نمی‌شود.

موسوی تصریح کرد: یکی از دلایل این مسأله آن است که برنامه‌ریزان‌ اقتصادی تماما با متغیرهای کمی سر و کار دارند و در نتیجه زمانی بی‌ثباتی را در الگوهای خود وارد می‌کنند و برای مهار آن چاره‌ای‌ می‌اندیشند که این عامل همچون متغیرهای اقتصادی قابل تبدیل به مقادیر کمی باشد.

این فعال سیاسی در ادامه اظهار داشت:در چند سال اخیر تلاش‌هایی در جهت وارد کردن‌ متغیر بی‌ثباتی سیاسی در الگوهای برنامه‌ریزی و رشد اقتصادی به عمل آمده است که نشان داده خواهد شد که در نظر گرفتن متغیر بی‌ثباتی در برنامه‌ریزی اقتصادی امکان‌پذیر است.

موسوی بی ثباتی را ریشه در فرهنگ سیاسی،تاریخی مردم ایران دانست و عنوان کرد: انواع بی ثباتی به صورت هدفمند و کاربردی در اغلب ایرانیان وجود دارد که با تغییر شرایط جو سیاسی در افکار عمومی و تعویض دولت ها به فراوانی می توانیم مشاهده کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها