بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۴۱۵۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
اعلام آمادگی مجلس
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه گزارش وزیر خارجه در مورد مذاکرات هسته‌ای وین، از اعلام آمادگی مجلس برای کمک و مساعدت به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای خبر داد.
تدبیر24:آقای ظریف در جلسه غیرعلنی امروز مجلس در مورد مساله هسته‌ای و مذاکرات اخیر ایران و 1+5 به طور مبسوط و مفصل صحبت کرد. خلاصه گزارش این بود که دوره هفت روزه مذاکرات بسیار سنگین و فشرده بوده و تیم ایرانی بر اساس اجازه‌ای که برای ادامه یا تمدید مذاکرات داشتند به سمتی رفتند که توانستند مذاکرات را برای دوره هفت ماهه‌ای تمدید کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر توافقاتی که در دوره گذشته انجام شده بود و در چهار ماه گذشته هر دو طرف تعهداتی داشتند که انجام دهند برای دوره هفت ماهه آینده هم تعهدات متقابلی تنظیم شده که بخشی راجع به حل مسائل مربوط به تحریم‌ها و آزاد کردن پول‌های ایران است و ما هم بر همین روال باید اقداماتی را در مورد غنی‌سازی انجام دهیم.
این نماینده مجلس ادامه داد: بر اساس گزارش آقای ظریف در این دوره از مذاکرات در مورد همه مسائلی که در دستور کار بوده از جمله تحریم‌ها، بازرسی‌ها و غنی‌سازی به طور مفصل صحبت شده است و ارزیابی ما از گزارش آقای ظریف این بود که این دوره از مذاکرات به شدت جدی بوده و تعداد کمی هیات ایرانی با لشکر کثیری از طرف مقابل مصاف سیاسی بسیار جدی داشتند و استنباط‌مان این است که خیلی خوب توانستند از مواضع جمهوری اسلامی دفاع کنند و خطوط قرمز را به خوبی رعایت کردند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار کرد:‌ قرار است در خلال این دوره هفت ماهه مذاکرات هم در سطح وزرا و هم در سطح کارشناسان ادامه یابد و ما باید منتظر بمانیم که مجموعه مذاکرات هفت ماه آینده ان شاءالله شرایط را به سمتی ببرد که بتوان به توافق کامل و جامعی برای پایان دوره هفت ماهه دست پیدا کرد.
حیدرپور همچنین اضافه کرد: ما معتقدیم تنها راه‌حل مساله هسته‌ای کشورمان مذاکره است. چرا که فعالیت‌های جمهوری اسلامی کاملا صلح‌آمیز بوده و هست و کشور ما هیچ هدف دیگری را دنبال نمی‌کند. همچنین دامنه بررسی‌های مربوط به مذاکرات هسته‌ای هم فقط در حوزه کار هسته‌ای می‌ماند و ربطی به نیروهای مسلح، بنیه دفاعی کشور و فعالیت های موشکی جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: من از گزارش آقای ظریف به این نتیجه رسیدم که باید از طرف ملت ایران به ایشان و تیم مذاکره‌کننده خسته‌ نباشید گفت، چرا که‌ آنها به صورت جدی توانستند از مواضع جمهوری اسلامی آنطور که شایسته و بایسته است دفاع کنند و مذاکرات را به نتیجه برسانند.
وی با اشاره به طرح کتبی سوالات نمایندگان از وزیر خارجه و تیم مذاکره‌کننده در جلسه غیرعلنی امروز، گفت: در این جلسه آقای ظریف سوالات نمایندگان را به گونه‌ای جواب داد که نمایندگان از پاسخ‌های ایشان قانع شدند. همچنین مجلس اعلام آمادگی کرد که هر کمک و مساعدتی لازم است از سوی نمایندگان به تیم مذاکره‌کننده صورت گیرد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان درباره تاثیر حضور نماینده عربستان در جریان مذاکرات هسته‌ای اخیر ایران و 1+5، گفت: تاثیر حضور آنها صرفا در حد اظهارنظر بوده وگرنه آنها به هیچ عنوان نمی‌توانند در فرآیند مذاکرات نقش‌آفرینی کنند. مذاکرات فوق‌العاده جدی و دقیق بوده و طرف ایرانی با هوشیاری کامل و با تمام ظرفیت کار کرده همچنان که غرب هم با تمام ظرفیت به میدان آمده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
0
1
البته فقط باعث میشن فرانسه بزنه زیر میز مذاکره و بعد هم با پر رویی تمام بگن ایران مقصره.
بهتره یکبار هم که شده سرمایه گذاری فرانسه در ایران و تجارت با این کشور ممنوع شه تا دیگه فکر نکنه هم از توبره میتونه بخوره هم از اخور.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها