بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۴۳۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گفت: تا زمانی که مجوزهای لازم برای استخدام از دولت و مجلس گرفته شود، 16 هزار نفر را به عنوان خرید خدمت و در قالب شرکتی در وزارتخانه به کار گرفته می شوند.
تدبیر24: حسن قاضی زاده هاشمی، ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید چمران سروآباد در جمع خبرنگاران، افزود: در طول یک و نیم سال گذشته بارها به مجلس و دولت گفته ایم که از لحاظ نیروی انسانی مشکل داریم اما تا زمانی که مجوزها از سوی این دو بخش داده نشود تنها به این شیوه می توانیم نیروی لازم را جذب کنیم.

وی با اشاره به اینکه هرگونه استخدام دست مجلس است، اظهار کرد: هر وقت این دو بخش اعتبار جذب نیرو را تامین کنند و دولت هم مجوز بدهد ما استقبال می کنیم، چرا که کمبود نیروی بسیاری زیادی داریم.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد حمایت از خیرین سلامت نیز گفت: به نظر می رسد خیرین بیشتر از همکاران ما در کردستان کار کرده اند که ما از آنها تشکر می کنیم.

وی با اشاره به تسهیل وزارت بهداشت برای رفع موانعی که سر راه فعالیت خیرین وجود دارد، بیان کرد: وزارت بهداشت همه نوع حمایتی از خیرین در حد صدور مجوزها، تعیین اولویت ها، و همچنین در حوزه مالیات بر اساس سرمایه گذاری و خدماتی که ارائه می کنند، را صورت می دهد.

وی ادامه داد: در این دولت، وزارت بهداشت قائم مقامی به عنوان مشارکت های مردمی را فعال کرده است و در استان ها نیز این سمت فعال شده که بتواند امورات خیر را جذب و ساماندهی کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مشکلات زیادی در مریوان از لحاظ امکانات و زیرساخت ها وجود دارد که متناسب با رشدی که این شهرستان داشته، نیست.

وی اظهار کرد: مریوان بعد از فروپاشی رژیم بعث عراق شرایط و موقعیت ویژه ای پیدا کرده اما متاسفانه زیرساخت های آن آماده نیست و شرایطی ندارد که باعث رضایت مندی مردم شده باشد.

وی بیان کرد: بیمارستان های مریوان که به عنوان پشتیبان سروآباد هم عملی می کنند، مشکلات زیادی دارند.

وی ادامه داد: قرار است تیمی را از تهران به مریوان بفرستند و همچنین در قالب اعتباری که در اختیار استان قرار می دهیم بخشی از مشکلات شهرستان مریوان را برطرف کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه باید خیلی وقت پیش بیمارستانی حداقل 320 تختخوابی در مریوان کلید می خورد، گفت: اگرچه باید در بودجه سال 94 پیش بینی می شد و دیر شده است، اما امیدواریم، در قالب تصمیمات هیات وزیران و رییس جمهوری که گزارش های این منطقه را در اختیار آنها قرار می دهم قدم های موثری در این دولت، برای مریوان برداریم.

دکتر هاشمی با بیان اینکه، در سروآباد هم مجموعه ای با عنوان بیمارستان افتتاح شده است اما متاسفانه برای تکمیل شدن به یک سال دیگر زمان نیاز دارد، افزود: اکنون این ساختمان در دست وزارت راه و شهرسازی قرار دارد و به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است.

وی ادامه داد: یک درمانگاه را در داخل ساختمان این بیمارستان نیمه تمام جای داده اند که باعث نارضایتی مردم شده است، اما این موضوع مربوط به دوران ما نیست و به گذشته برمی گردد.

وی تاکید کرد: به محض اینکه این بیمارستان به وزارت بهداشت تحویل داده شود به سرعت نسبت به تجهیز، استقرار تجهیزات و تامین پزشک و کادر درمانی مورد نیاز اقدام می کنیم.

وی با یادآوری رشادت ها و فداکاری های شهدا و جانبازان گرانقدر، تعداد شهدای این منطقه را به نسبت جمعیت بالا دانست و گفت: مردم این منطقه دین زیادی به گردن ما دارند و باید در راستای رفع مشکلات آنها تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه اولویت با درمان مردم داخل کشور است و اول باید به فکر آنها باشیم و مشکلات آنها را حل کنیم و بعد به توریسم درمانی فکر کنیم، اظهار کرد: اما اگر کسی علاقه مند به این حوزه باشد برای سرمایه گذاری در حوزه سلامت تسهیلات لازم در اختیار وی قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه در منطقه سروآباد و مریوان در حوزه سلامت در ابتدای راه هستیم، ادامه داد: مردم اکنون برای ابتدایی ترین نیازهایشان مشکل دارند.

وی گفت: امکانات و تجهیزات از جمله آی سی یو و آمبولانس در این منطقه کم است و این کمبودها موجب شده است وقتی پزشکی را در این مراکز مستقر می کنیم، نتواند از دانش و مهارت و توانایی خود استفاده کند و از این منطقه می رود.

وی بیان کرد: اگر تاکنون خوب برنامه ریزی شده بود می توانستیم در حوزه توریسم درمانی وارد شویم و فرصت بسیار ارزشمندی برای این کار داشتیم اما متاسفانه به دلیل بی تدبیری این فرصت ها از دست رفته است.

وی یادآور شد: جذب بیماران از کشور عراق علاوه بر سودآوری، اعتباری برای کشور محسوب می شود.

وی اضافه کرد: پزشکان و جراحان مجربی در این منطقه داریم که کارشان بهتر از همکاران ما در بسیاری از نقاط کشور است اما امکاناتشان در حد صفر است.

سروآباد در 90 کیلومتری غرب سنندج قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها