بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۴۳۵۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۹
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گروه های تکفیری و افراطی را نتیجه برنامه ریزی و تلاش های مستمر و شبانه روزی دشمنان برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان دانست.
تدبیر24: آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی امروز- دوشنبه - در دیدار رییس و اعضای کمیته علمی و اجرایی همایش 'پیامبر رحمت و مدارا' با بیان این مطلب افزود: بیم و هراس دشمنان اسلام از ایجاد وحدت بین مسلمانان، آنان را مجبور ساخته است تا همواره با توسل به هر ترفندی تلاش های وحدت آفرین شخصیت های جهان اسلام را خنثی سازند.

وی با تسلیت شهادت امام رضا(ع)، تفرقه و دو دستگی میان مسلمانان را مضرترین و خطرناک ترین پدیده در طول تاریخ اسلام عنوان کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متأسفانه جهان اسلام در تمام دوره های خود گرفتار فتنه های متعددی شده است که نمونه ی بارز آن پیدایش گروه های تکفیری نظیر طالبان، بوکوحرام، داعش در عصر حاضر است.

هاشمی رفسنجانی وجود 60 کشور مسلمان با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و 700 میلیون نفر و دارای منابع و ذخایر عظیم را ظرفیتی مهم و مؤثر دانست و افزود: مسلمانان با استفاده از این توانایی ها می توانند در تصمیم گیری های منطقه ای و بین المللی حرف اول را بزنند اما متأسفانه اختلافات قومی و مذهبی مانع از دستیابی به این امر مهم شده است.

وی با اشاره به آیاتی از سوره طه اظهار داشت: منطق به عنوان یک اصل اساسی و مهم در دین اسلام پایه گذاری شده است و تنها منطق آزاد اندیشی است که مسلمانان را به یک تمدن عظیم در دنیا مبدّل می سازد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه همواره تعمق و تفکر در شخصیت و سیره حضرت رسول(ص) چشم اندازهای جدید و مفید را در برابر امت اسلامی می گشاید، گفت: سیره نبوی منبع سرشار و غنی برای نیازهای روحی و روانی جامعه انسانی در تمامی ادوار است.

هاشمی افزود: پیامبر اسلام سرمشقی مناسب برای همه انسانها در همه عصرها و نسل هاست و بدون تردید، برگزاری این همایش ها در خصوص چنین مقام بلند و رفیع انسانی، امت اسلام را به سمت نورانیت و وحدت یاری خواهد کرد.

وی ادامه داد: حضرت محمد(ص) با اخلاق و سیره ممتاز خویش، محبت را جایگزین نفرت و عزت را جایگزین تحقیر و صلح و دوستی را جایگزین جنگ و دشمنی کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پیامبر اسلام با تحمل و بردباری بی نظیرش همه از جمله مخالفانش را مدیون و مغلوب خود کرده بود، مسلماً این شیوه باید الگویی برای عالمان و اندیشمندان عصر حاضر جهان اسلام گردد تا با کنار گذاشتن اختلافات جزئی و اتکا به مشترکات دینی اختلاف را به همدلی و تفرقه را به وحدت تبدیل کند.

هاشمی تأکید کرد: نباید اجازه دهیم تا دشمنان با سوءاستفاده از بهانه های واهی و با راه اندازی موج عظیم تبلیغات منفی، کوچکترین شکاف و روزنه ای برای تخریب اتحاد و وحدت امت اسلام ایجاد کنند و مسلمانان باید با حفظ هوشیاری از تبدیل اختلافاتشان به نزاع و درگیری خودداری کنند.

وی با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری همایش 'پیامبر رحمت و مدارا' ابراز امیدواری کرد که برگزار کنندگان این همایش در کار مقدسی که برعهده گرفته اند موفق شوند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی دستیار ویژه رییس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی و رییس همایش، با اشاره به اتفاقات اخیر دنیای اسلام از جمله جنایات گروه های تکفیری در کشورهای عراق و سوریه گفت: خوشبختانه حرکت های خوبی در مقابله با حوادث اخیر در کشورهای اسلامی صورت گرفت که ناشی از درک صحیح علمای اسلام بود.

وی با بیان ضرورت های برگزاری همایش 'پیامبر رحمت و مدارا' افزود: در شرایط فعلی راهی جز گفت وگو و تبیین اسلام ناب محمدی و اصیل نیست و باید به راه پیامبر(ص) که همان راه اخوت و برادری است، برگردیم.

همچنین محسن اکبری دبیر علمی و فریدون رحیم زاده دبیر اجرایی و دکتر جلالی زاده به ارائه توضیحاتی درباره نحوه، اجراء و تبیین سیاست ها و چشم اندازهای همایش پرداختند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
سید محمد رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
1
0
حاج اقا خاطره اجازه میدادی که ریشه کن میشدن بعد اظهار نظر میکردی
از مردم ایران بهتر برات((شیوخ سعودی)ناراحت
نشن درباره تخم نفاقشان حرفی زدی.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها