بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۴۶۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹
شمخانی:
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که دفاع مقدس، نبردی کاملا مردمی بوده است، گفت: ایجاد انحصار در بازتولید و نشر معارف دفاع مقدس موجب کاهش ظرفیت های تاثیرگذار خواهد شد.
تدبیر24:علی شمخانی روز سه شنبه در دیدار نویسندگان و فعالان حوزه ادبیات دفاع مقدس، افزود: اعتلا و توسعه رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) و جهانی شدن فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ناشی از توان نرم نهفته در جوهره دین حنیف اسلام است.

شمخانی برخی از اقدامات هدفمند در زمینه مخدوش کردن ارزش های اسلام رحمانی و صفات بی نظیر پیامبر اسلام (ص) از سوی رسانه های وابسته به نظام سلطه را نیز ناشی از هراس و انفعال نسبت به توان نرمِ دین مبین اسلام عنوان کرد واظهار داشت: عظمت و نفوذ معارف اسلام ناب محمدی (ص) تحت تاثیر اقدامات جاهلانه ای از این دست قرار نخواهد گرفت.

وی در این دیدار با اشاره به قدرت بسیج کنندگی بی نظیر فرهنگ دفاع مقدس بر ضرورت اجتماعی کردن معارف ارزشمند 8 سال دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: افسانه سازی و کم توجهی به انعکاس هنرمندانه حقایق دفاع مقدس موجب کاهش الگوپذیری نسل جدید از ارزش های این حماسه کم نظیر خواهد شد.

شمخانی ادبیات را پایه اصلی و زیر ساخت تولید آثار سینمایی، نمایشی، موسیقایی و سایر تولیدات فرهنگی عنوان کرد و افزود: فعالیت های ارزشمندی که تا کنون در حوزه ادبیات دفاع مقدس انجام شده بخش کوچکی از نیازمندی های جامعه فرهنگی و دوستداران معارف دفاع مقدس را پر کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تبیین پیش نیازهای اصلی امنیت فرهنگی به عنوان رکن اصلی امنیت فراگیر و پایدار در کشور بر مردمی کردن عرصه تولید و نشر معارف دفاع مقدس به عنوان ضرورتی غیر قابل اجتناب تاکید کرد و اظهار داشت: ایجاد انحصار در باز تولید و نشر دفاع مقدس که نبردی کاملا مردمی بوده است موجب کاهش ظرفیت های تاثیر گذار آن خواهد شد.

شمخانی با اشاره به ضرورت ایجاد نگاه راهبردی نسبت به تولید و انتشار آثار ادبی دفاع مقدس، افزود: مرزگستری فرهنگی به عنوان یکی از رویکردهای اصیل انقلاب اسلامی بدون توجه به نشر هنرمندانه معارف دفاع مقدس در سطح جهانی تنها در قالب شعارهای غیر قابل تحقق باقی خواهد ماند.

در ادامه این جلسه تعدادی از نویسندگان و فعالان حوزه ادبیات دفاع مقدس به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص ضرورت اصلاح برخی رویه های جاری در رسانه های کشور نسبت به انعکاس غیر واقعی معارف دفاع مقدس، توسعه بهره گیری از ادبیات دفاع مقدس در کتاب های درسی و دانشگاهی و حمایت از افزایش تولید آثار ادبی دفاع مقدس در حوزه کودک و نوجوان پرداختند.

همچنین شرکت کنندگان در این جلسه بر ضرورت حمایت از نویسندگان و ناشران، پایه گذاری نهضت ترجمه آثار داستانی دفاع مقدس و ضرورت ایجاد کارگروه های تخصصی به منظور رصد آثار فرهنگی دفاع مقدس تاکید کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها