بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۶۲۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰
رییس بخش داخلی بیمارستان امیر اعلم با تاکید بر اینکه مصرف داروهای ملین در دراز مدت نه تنها مفید واقع نمی‌شوند بلکه مضر نیز هستند، گفت: افرادی که از داروهای ضد یبوست استفاده می‌کنند باید به مصرف آب فراوان، میوه‌ها و تحرک بیشتر توجه داشته باشند.
تدبیر24:دکتر سید محمود اسحاق حسینی با بیان اینکه تمامی داروها می‌توانند باعث یبوست در افراد شوند، گفت: داروهای اعصاب، ضد افسردگی، ضد پارکینسون و داروهای قلبی از جمله داروهایی هستند که می‌توانند باعث یبوست شوند.
 
وی در خصوص افرادی که ملزم به مصرف این دسته از داروها هستند، تصریح کرد: این افراد باید آب فراوان، چای کمرنگ و میوه‌هایی مانند آلو، انگور، انجیر و گلابی بیشتر مصرف کنند و به پیاده‌روی، تحرک بیشتر و فعالیت توجه داشته باشند.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: افرادی که از این دسته داروها مصرف می‌کنند در صورتی که با انجام توصیه‌های گفته شده مانند تحرک و مصرف آب فراوان یبوست آنها همچنان شدید باشد، توصیه می‌شود که داروهای دیگری را با مشورت پزشک خود جایگزین این داروها کنند.
 
اسحاق حسینی در خصوص داروهای ملین که روشی برای مقابله با یبوست حاصل از مصرف داروها است، بیان کرد: داروهای ملین دارای 36 نوع فیبر است که برای درمان یبوست این افراد چندان توصیه نمی‌شود، چرا که مصرف دراز مدت آن باعث کند شدن حرکت دستگاه گوارش، عدم تعادل و ترشح دراز مدت می‌شود.
 
این فوق تخصص گوارش یادآور شد: برای مقابله با یبوست باید ابتدا ورزش و راه‌های درمانی دیگر استفاده شود و در صورت موثر نبودن داروهای ملین تجویز شود.
 
وی در خصوص علائم یبوست بیان کرد: افرادی که در هفته فقط سه نوبت یا کمتر دفع دارند، در هنگام و پایان دفع احساس فشار زیادی می‌کنند که از نفخ، باد شکم و درد رود‌ه‌ها رنج می‌برند، مدفوع آنها خشک و سفت است، احساس عدم دفع کامل یا احساس گیر کردن مدفوع دارند، مشکوک به یبوست هستند.
 
رییس بخش بیمارستان امیر اعلم با اشاره به اینکه وجود دو مورد از علائم یبوست در فرد، می‌تواند نشان دهنده یبوست باشد، در پایان خاطر نشان کرد: بهترین کار برای رفع یبوست نوشیدن آب بیشتر، مصرف میوه‌ها، سبزیجات و موادغذایی سرشار از فیبر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها