بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۴۶۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
توییتر این تغییر مهم را اعمال کرده است. پیش از این کاربران این ۲۸ کشور نمی‌توانستند محل واقعی سکونت خود را در توییتر انتخاب کنند٬ به این دلیل ساده که کشورشان در میان گزینه‌های موجود نبود.
تدبیر24: توییتر٬ محبوب‌ترین سرویس مایکروبلاگینگ جهان٬ سرانجام تغییراتی را که بسیاری از کاربران از مدت‌ها پیش انتظار می‌کشیدند اعمال کرد و ایران٬ کوبا٬ ویتنام و ۲۵ کشور دیگر را به فهرست کشورهای خود افزود.

اگر کاربر توییتر از ایران٬ کوبا٬ آذربایجان٬ بوسنی٬ کامبوج٬ مالزی٬ زیمبابوه٬ تایلند٬ ویتنام یا ۲۰ کشور دیگری بودید که تا دیروز کشور محل سکونت‌شان به خاطر تحریم‌های ایالات متحدآمریکا حتی در توییتر درج هم نشده بود٬ حالا می‌توانید با خیال راحت و به سادگی در بخش تنظیمات حساب کاربری٬ محل سکونت‌تان را از فهرست کشورها انتخاب کنید.
 
توییتر روز سه‌شنبه (۷ بهمن٬ ۲۷ ژانویه) این تغییر مهم را اعمال کرده است. پیش از این کاربران این ۲۸ کشور نمی‌توانستند محل واقعی سکونت خود را در توییتر انتخاب کنند٬ به این دلیل ساده که کشورشان در میان گزینه‌های موجود نبود.
 
با فعال شدن این امکان برای کاربران این کشورها٬ حالا آنها می‌توانند از امکاناتی استفاده کنند که پیش‌تر در دسترس‌شان نبود. پیش از این٬ کاربران این کشورها می‌توانستند کشور دیگری را انتخاب کنند٬ یا روی گزینه worldwide کلیک کنند٬ اما حالا حق انتخاب دارند.
 
ارتقاء امنیت با پسورد دومرحله‌ای یکی از امکاناتی است که حالا برای کاربران ایرانی و دیگر کشورهایی که به فهرست افزوده شده‌اند٬ فعال شده است. اگرچه کاربران در ایران و کوبا هنوز هم این امکان را ندارند که شماره تلفن‌های خود را که پیش‌نیاز بهره‌گیری از این سیستم دومرحله‌ای است در بخش تنظیمات وارد کنند.
 
وب‌سایت مشبل که این ماجرا را گزارش کرده٬ می‌گوید هنوز مشخص نیست که چرا ایران و کوبا همچنان از این امکان عملا محروم‌اند و توییتر هنوز به پرسش‌های مشبل در این‌باره پاسخی نداده است.
 
گذشته از این‌ها٬ برنامه‌نویسان کشورهایی که نام‌شان به تازگی به فهرست توییتر افزوده شده نیز می‌توانند به پلت‌فرم مخصوص توییتر برای برنامه‌نویسان دسترسی داشته باشند.
 
متاسفانه امکان بهره‌گیری از پلت‌فرم Developers هم هنوز برای برنامه‌نویسان ایران و کوبا وجود ندارد٬ چون نیازمند وارد کردن شماره تلفن معتبری با کد کشور محل سکونت است٬ اما این امکان همچنان از آنها دریغ شده است.
 
اعمال تغییرات تازه همچنین امکان رهگیری فعالیت‌های کاربران این ۲۸ کشور در توییتر را هم تسهیل می‌کند.
 
کاربران ایرانی توییتر از مدت‌ها پیش به حذف نام کشور خود از فهرست کشورهای محل سکونت اعتراض کردند و حتی کمپین #AddIranToTwitter راه انداختند تا به این کمپانی یادآوری کنند که باید پای‌بندی بیش از حد به تحریم‌های کهنه علیه ایران را متوقف کرده و کاربران ایرانی را به رسمیت بشناسد.
 
فهرست کامل ۲۸ کشوری که با اعمال تغییرات جدید به فهرست کشورهای توییتر بازگشته‌اند از این قرار است: آلبانی٬ ارمنستان٬ آذربایجان٬ بحرین٬ بنگلادش٬ بلاروس٬ بوسنی و هرزگوین٬ کامبوج٬ کوبا٬ اتیوپی٬ گرجستان٬ ایران٬ عراق٬ قزاقستان٬ لائوس٬ مالزی٬ مغولستان٬ عمان٬ فیلیپین٬ پورتوریکو٬ صربستان٬ سنگاپور٬ سریلانکا٬ تایلند٬ تونس٬ ازبکستان٬ ویتنام٬ زیمبابوه.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها