بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۴۷۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
وی درباره مدت زمان ماندگاری ماکارونی هم گفت: «ماکارونی بسته‌بندی شده اگر در شرایط مناسب نگهداری شود بیش از یک سال قابلیت مصرف خود را حفظ می‌کند».
تدبیر24: آیا می‌دانید که روند تولید ماکارونی‌های غنی‌شده که این روزها به وفور در بازار پیدا می‌شوند، به چه صورت است؟
 
دکتر محمد حجتی، متخصص صنایع غذایی، در پاسخ به این سوال می‌گوید: «روند تولید ماکارونی غنی‌شده به این صورت است که ابتدا ریزمغذی‌های مختلف را به میزان لازم به آرد ماکارونی (آرد مخصوص ماکارونی سمولینا است و برخی کارخانه‌هایی که این آرد را در اختیار ندارند، از آرد نول استفاده می‌کنند) می‌افزایند و سپس آرد و آب را در یک مارپیچ هلیکسی به طور یکنواخت با هم مخلوط و سپس به اکستروژن وارد می‌کنند».
 
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان می‌افزاید:‌ «در چنین شرایطی، خمیر ماکارونی تحت خلا قرار می‌گیرد و بسته به نوع قالبی که در خروجی اکستروژن وجود دارد، ماکارونی به صورت میله‌ای یا انواع فرمی، شکل خواهد گرفت». وی به این نکته هم اشاره کرد که مرحله بعدی، خشک کردن ماکارونی و کاهش رطوبت آن تا زیر 12 درصد است که بسته به سیستم خشک‌کن کارخانه‌ها، از چند ساعت تا یکی دو روز به طول می‌انجامد. «برش مرحله ماقبل از بسته‌بندی برای ماکارونی‌های میله‌ای است تا ماکارونی‌ها به اندازه مناسب با دستگاه، برش داده شوند».
 
وی درباره مدت زمان ماندگاری ماکارونی هم گفت: «ماکارونی بسته‌بندی شده اگر در شرایط مناسب نگهداری شود بیش از یک سال قابلیت مصرف خود را حفظ می‌کند».
 
این متخصص صنایع غذایی در نهایت خاطرنشان کرد: ‌«بنده یک توصیه عمومی به همه مردم دارم و آن اینکه اگر قصد مصرف ماکارونی یا هر محصول غنی‌شده‌ای را دارید توصیه می‌کنم که براساس مندرجات روی بسته‌بندی، مقدار ماده موجود در هر وعده غذایی را با توجه به رژیم غذایی‌تان محاسبه کنید. در خصوص ماکارونی هم توجه به میزان مواد غنی شده موجود در آن ضروری است».
 
منبع: salamaneh.com

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها