بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۷۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲
در حال حاضر 190 هزار سانتریفیوژ خط قرمز ماست و در آینده نیز نیاز علمی و صنعتی کشور، حد غنی‌سازی ما را مشخص می‌کند نه زورگویی غربی‌ها.
تدبیر24:  عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با "برق نیوز" خط قرمز تیم مذاکره‌کنندگان ایرانی در حوزه غنی سازی و تعداد سانتریفیوژهای مورد توافق را تشریح کرد. 
 
هیچ کس نمی‌تواند دانشمندان هسته ای ایران را محدود کند 

محمدصالح جوکار با اشاره به فضاسازی رسانه‌های غربی درباره مذاکرات هسته‌ای، گفت: در حال حاضر 190 هزار سانتریفیوژ خط قرمز ماست و در آینده نیز نیاز علمی و صنعتی کشور، حد غنی‌سازی ما را مشخص می‌کند نه زورگویی غربی‌ها. 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران حق خود می‌داند که هم‌پای سایر کشورهایی که عضو آژانس بین‌المللی اتمی هستند، به غنی سازی بپردازد و هیچ کشور نمی‌تواند، برای دانشمندان هسته‌ای ما خط قرمز تعیین کند. 

جوکار همچنین تأکید کرد: اینکه ایران از همه نسل‌های مختلف ماشین‌های غنی سازی هسته‌ای داشته باشد یا نداشته باشد، موضوعی است که به خود ما مربوط است و 1+5 نمی‌تواند درباره آن تصمیمی بگیرد. 

وی با اشاره به گمانه‌زنی‌های رسانه‌های غربی درباره محدود كردن تعداد سانتريفیوژهای كشور نيز گفت: آنچه به عنوان پیشنهادات غربی‌ها درباره تعداد سانتریفیوژها در رسانه‌های خارجی مطرح می‌شود، کفاف نیروگاه بوشهر را هم نمی‌دهد؛ چه برسد به اينكه بخواهيم فعاليت جديدی را در بحث هسته‌ای آغاز كنيم.
 

مسئولان به فکر تأمین سوخت نیروگاه بوشهر در داخل کشور باشند 


نماینده مردم یزد در مجلس اظهار داشت: خوشبختانه پیشرفت‎های هسته‌ای دانشمندان کشور هم چنان ادامه داشته و ساخت نیروگاه های هسته ای به دست مهندسان بومی کشور نیز آغاز شده است. 

جوکار با اشاره به رو به اتمام بودن قرارداد تأمین سوخت نیروگاه هسته ای بوشهر تأکید کرد: درحال حاضر روسیه سوخت این نیروگاه 1000 مگاواتی و بسیار مهم در شبکه برق کشور را تأمین می‌کند و مسئولان باید به فکر جایگزین کردن توان داخلی در تأمین سوخت این نیروگاه باشند. 
 
کمیه هسته‌ای شورای امنیت همچنان تعطیل است! 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به تعطیلی جلسات کمیته هسته‌ای شورای امنیت ملی گفت: آقای دکتر علاالدین بروجردی به نمایندگی از مجلس در این جلسات حضور داشت که متأسفانه در حال حاضر تعطیل شده است. 

وی در خصوص علت عدم تشکیل جلسات این کمیته افزود: دولت علت را عدم نیاز به مباحث کارشناسی این کمیته اعلام کرده است. 

محمدصالح جوکار، در پایان این گفت‌وگو با اشاره به اینکه هنوز هیچ خبری درباره تشکیل مجدد این جلسات ندارد، ابراز امیدواری کرد که شورای امنیت ملی کشور، تدبیری برای حل این مشکل بیاندیشد.

به نقل از برق نیوز، به نظر می رسد، اختلافاتی در خصوص نظرات کارشناسی این کمیته در مورد لزوم تحقق ۱۹۰ هزار سو، انرژی از رآکتورهای غنی‌‌سازی موجب تعطیلی این کمیته شده است. 
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها