بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۴۷۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
ظریف در نشست شورای حقوق بشر
وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر مقابله با اسلام‌هراسی و هر نوع افراط‌گرایی در هر قوم و گرایشی، گفت: سازمان ملل باید فرآیند و زمینه لازم برای رسیدن به این هدف را فراهم کند.

  تدبیر24:   وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر مقابله با اسلام‌هراسی و هر نوع افراط‌گرایی در هر قوم و گرایشی، گفت: سازمان ملل باید فرآیند و زمینه لازم برای رسیدن به این هدف را فراهم کند.

محمدجواد ظریف ظهر دوشنبه در سخنانی در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر در ژنو گفت: تمامی ابنای بشر باید مورد احترام قرار گیرند و این در زمینه حقوق بشر یک مبنای اساسی است. باید با ترس از اسلام مقابله کرد و با هرگونه افراط‌گرایی در هر قوم و گرایشی مقابله شود.

وی ادامه داد: سازمان ملل می‌تواند فرآیند و زمینه لازم را برای رسیدن به این هدف فراهم کند.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در مجمع عمومی سازمان ملل خواهان گفت‌وگو در خصوص مقابله با هرگونه خشونت و افرا‌ط‌گرایی شدیم و این پیشنهاد با تمامی مواردی که شامل آن می‌شد به تصویب رسید. این تئوری پارادایمی را روشن می‌کند که می‌تواند بر اساس آن رویکردها را تغییر دهد.

ظریف ادامه داد: استفاده از انسان‌ها به عنوان ابزار برای رسیدن به مقاصد مورد نظر باید کنار گذاشته شود این نه تنها اعتقاد ما بلکه یک اصول کلی است که به آن باور داریم و باید در همین چارچوب به سمت تغییر پارادیم برویم چنانچه این اتفاق صورت گیرد امنیت منطقه و جهان تامین می‌شود.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: برای اینکه بتوانیم حقوق بشر را با اطمینان تضمین کنیم باید ابتدا برای بحران فلسطین راه‌حلی در نظر گرفته شود. در این زمینه رویکردهای مثبتی وجود دارد که باید آنها تقویت شوند.

وی ادامه داد: حرکت‌های جهانی و درک عمیق درباره حقوق بشر باید با استفاده از مطالعات دقیق در حوزه اقتصاد و پیامدهای منفی اقدامات درباره حقوق بشر صورت گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما می‌توانیم گام‌های رو به رشد در زمینه تقویت حقوق بشر داشته باشیم. باید بتوانیم سیاست‌هایی را پیاده کنیم که نه تنها احترام و جایگاه ما را تامین کند بلکه موجبات مشارکت و همکاری ما با یکدیگر را فراهم سازد.

او ادامه داد: شورای حقوق بشر باید معیارهای دوگانه را کنار بگذارد.

ظریف هم‌چنین گفت: داعش نماینده اسلام نیست و ریشه‌های آن باید شناخته شود.

منبع: روزنو
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها