بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۷۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
درباره تخریب دولت از سوی افراطیون گفت: تندروها همیشه در این کشور تلاش کرده‌اند همه چیز را بر حسب منافع و جناح خودشان در نظر بگیرند .

   تدبیر24: صادق زیباکلام ، درباره تخریب دولت از سوی افراطیون گفت: تندروها همیشه در این کشور  تلاش کرده‌اند همه چیز را بر حسب منافع و جناح خودشان در نظر بگیرند .

وی ادامه داد: ما شاهد هستیم در این مسیر آنها تهاجمات و حملاتی را  نیز به توافق هسته‌ای دارند. امروز حتی درگیری‌های بین اسراییل و آمریکا را جنگ زرگری می‌دانند که این خود نوع تحلیل دایی‌جان ناپلئونی است .

این استاد دانشگاه تصریح کرد: این طیف تندرو از همان روز اول مخالفت با هرگونه پیشرفت دولت روحانی را تکلیف خود می‌دانستند بنابراین طبیعی است که با نزدیک شدن به انتخابات فشارهای خود رابه دولت افزایش دهند.

زیباکلام تاکید کرد: آنها با استفاده از همه امکانات سعی می‌کنند فشارهای بسیاری را بر دولت و کابینه و وزراء در جهت منابع خود وارد کنند.

این استاد علوم سیاسی گفت: سیاه‌نمایی یکی از روش‌های آنها برای دستیابی به منافع است. بنابراین با نزدیک شدن به انتخابات آنها سعی می‌کنند انواع اتهامات را به دولت وارد کنند، تا بتوانند با تحت فشار قرار دادن دولت و وزراء به منافع انتخاباتی و حزبی خود دست یابند.

زیباکلام در پاسخ به این سوال که شما فشار مجلس بر وزراء را امروز چگونه تحلیل می‌کنید؟ گفت: برخی اصولگراها و تندروها دو زرادخانه در دست دارند که یکی از آنها فتنه و دیگری همین مجلس می‌باشد که در راستای منافع حزبی از آن برای تخریب دولت استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد:متاسفانه برخی از اصولگرایان نشان دادند که از خود در مجلس اراده خاصی ندارند و تحت تاثیر  اقلیت تندروی جبهه پایداری  حرکت می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها