بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵
همچنین در حال حاضر نگرانی اصلی ما به مصرف روان‌گردان‌ها و موادمخدر صنعتی مربوط می‌شود که بر اساس گزارش سازمان ملل 243 میلیون نفر در سراسر دنیا حداقل یک‌بار مصرف موادمخدر را تجربه کرده‌اند که 60 درصد از آن‌ها حشیش مصرف می‌کنند.

  تدبیر24:  قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یک درصد از دانش‌آموزان کشور مصرف‌کننده موادمخدر هستند، به طوری که بیش از 60 درصد مصرف‌کنندگان این قشر اظهار کردند مواد را برای اولین‌بار از هم‌سالان خود گرفتند.

 علیرضا جزینی ظهر امروز در همایش نقش مشارکت‌های مردمی در امر مبارزه با موادمخدر با رویکرد خانواده و امنیت اجتماعی، اظهار کرد: در نوع فعالیت‌های این ستاد فراز و نشیب‌هایی وجود دارد، چرا که وقتی وارد مراکز درمانی اعتیاد می‌شویم و جوانی را گرفتار در دام اعتیاد می‌بینیم که باید دوره درمان را بگذرانند، احساس ناراحتی می‌کنیم، از این رو مشارکت مردم در امر مبارزه با موادمخدر حائز اهمیت است که نباید از آن غافل شد.

وی با بیان اینکه سرمایه فکری در این زمینه قابل توجه است، افزود: سرمایه فکری دارای مولفه‌های مختلفی است که سرمایه اجتماعی از شاخصه‌های مهم آن است که در بستر این سرمایه مشارکت مردمی از اهمیت بالایی برخوردار است که ما باید در راستای افزایش این مشارکت گام برداریم، به همین جهت در هفت استان از مردم درخواست کردیم که ایده‌هایی را در این خصوص به ستاد ارسال کنند که 25 هزار ایده از این هفت استان حاصل شد که 70 ایده برتر انتخاب شده تا مورد استفاده قرار گیرد.

جزینی با اشاره به اینکه موادمخدر و حوزه اعتیاد همچون سرطان وضعیت پیش‌رونده دارد، تصریح کرد: اگر نتوانیم با اعتیاد و موادمخدر مبارزه کنیم مشکلات جدی را به دنبال خواهیم داشت، زیرا آمارها نشان می‌دهد که گرایش به سمت مصرف موادمخدر رو به افزایش است که باید با اقدامات پیشگیرانه در برابر آن ایستاد، از این حیث ما در این حوزه دارای سند پیشگیری هستیم که استان زنجان برش استانی خود را از این سند تدوین کرده که باید بر اساس آن پیش برود.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر عنوان کرد: مبارزه با موادمخدر یک ستیز دائمی و بلند‌مدت است، به طوری که جمعیت آسیب‌پذیر در این حوزه بیشتر جوانان و نوجوانان هستند که کف سنی مصرف‌کنندگان برابر با 15 سال است، لذا یک میلیون و 325 هزار نفر مصرف‌کننده در کشور داریم که باید تمهیدات قابل توجهی در این خصوص اندیشیده شود. همچنین در حال حاضر نگرانی اصلی ما به مصرف روان‌گردان‌ها و موادمخدر صنعتی مربوط می‌شود که بر اساس گزارش سازمان ملل 243 میلیون نفر در سراسر دنیا حداقل یک‌بار مصرف موادمخدر را تجربه کرده‌اند که 60 درصد از آن‌ها حشیش مصرف می‌کنند.

جزینی با اشاره به آمار مربوط به میزان مصرف زنان در این حوزه، یادآور شد: آمارها نشان می‌دهد که میزان مصرف زنان در دو سال گذشته پنج درصد بود که در حال حاضر به بیش از 10درصد افزایش یافته است. همچنین در 11 ماهه گذشته 70 میلیون قرص ترامادول در کشور کشف شده است که همگی آن‌ها وارداتی است، لذا در اینجا مشارکت مردمی و کنترل خانواده‌ها خودنمایی می‌کند، به همین خاطر باید در این فرآیند با مردم صریح صحبت کرد و میزان آگاهی آن‌ها را افزایش داد، چرا که در زمینه مصرف شیشه پروتکل درمانی نداریم و فقط می‌توان با روش‌های درمانی منهای دارو پیشگیری کرد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: حرکت مبارزه با موادمخدر یک حرکت سیستمی و هوشمند است که دارای تکنولوژی روز و فناوری است، به طوری که قاچاقچیان مواد احساس خستگی نمی‌کنند و سودی برابر 465 میلیارد دلار دریافت می‌کنند، این در حالی است که در داخل کشور قاچاقچیان دو تا سه میلیارد دلار سود به دست می‌آورند، به همین جهت اولین مبارزان در این مسیر مردم هستند که باید با کنار گذاشتن باورهای غلط و کنترل فرزندان خود گام‌های موثری در این زمینه بردارند. در ضمن متولیان امر و مسوولان نیز باید در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و پر کردن اوقات فراغت جوانان حرکت کنند و از آموزش مهارت زندگی و نه گفتن غافل نشوند.

در ادامه این مراسم، نقی نصیری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان نیز متذکر شد: ما در دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با تشکیل پنج کمیته مختلف اقدامات مثمرثمری را انجام داده‌ایم، چرا که در حال حاضر 1.5 درصد از جامعه با مسئله اعتیاد گریبان‌گیر هستند، به همین خاطر سعی کردیم برنامه‌های خود را در راستای کاهش این میزان تدوین کنیم که برای آن از خود مردم کمک گرفته شده است، زیرا مصرف مواد آثار سوئی را به خانواده‌ها، امنیت و اقتصاد و فرهنگ ما وارد می‌کند که باید به آن توجه شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، ترامادول
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها