بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۸۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان گفت: فرآیند اعطای بورس تحصیلی خارج از کشور به دانشجویان به روال قانونی بازگشت.
    تدبیر24: خوشبختانه قانون اعزام دانشجو به خارج که مدتی مغفول مانده بود، دوباره احیا شد و از این پس متقاضیان بورس تحصیلی خارج از کشور تنها از طریق شرکت در آزمون سراسری دکترا پذیرش خواهند شد.

وی ادامه داد: اسفندماه سال گذشته افرادی که تمایل به استفاده از بورس تحصیلی داشتند در آزمون سراسری دکترا شرکت کردند که دو برابر ظرفیت برای انجام مصاحبه تخصصی معرفی شدند.

صدیقی با بیان اینکه در سال جاری در نهایت 115 نفر برای اعزام به خارج پذیرفته شدند، اظهار کرد: تمامی پذیرفته شدگان رتبه های اول تا چهارم آزمون دکترا بودند.

وی تاکید کرد: اعطای بورس تحصیلی داخل نیز بر اساس اعلام نیاز دانشگاه ها برای جذب هیات علمی و تایید وزارت علوم انجام خواهد شد.

معاون وزیر علوم گفت: در هر دو بورس داخل و خارج کشور کمیت ها پایین آمده زیرا با توسعه تحصیلات تکمیلی نیاز به اعزام دانشجو به خارج از کشور وجود ندارد و هیات علمی دانشگاه ها نیز از فارغ التحصیلان دکترا تامین می شود.

صدیقی افزود: اعطای بورس تحصیلی به دانشگاه های محروم و در حال توسعه و نیز به برخی رشته های خاص محدود می شود.

وی ادامه داد: با این وجود ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور باید توسعه یابد بنابراین دانشجویان دکترای داخل می توانند از فرصت مطالعاتی شش تا 9 ماهه استفاده کنند.

وی اظهار کرد: تمامی دانشجویان مقطع دکترا بورسیه و غیر بورسیه می توانند برای انجام قسمتی از کارهای مربوط به پروژه مطالعاتی خود به دانشگاه های خارج کشور اعزام شوند.

صدیقی یادآور شد: تمامی هزینه های ریالی دانشجویان بورسیه و نیمی از هزینه های ریالی، ارز مبادله ای، بیمه و هزینه بلیط رفت و برگشت دانشجویان آزاد توسط وزارت علوم پرداخت می شود.

معاون وزیر علوم گفت: سال گذشته 450 دانشجو برای انجام فرصت مطالعاتی به خارج از کشور اعزام شدند که این تعداد امسال به حدود دو برابر یعنی 850 نفر افزایش یافت.

صدیقی افزود: دانشجویان دکترا می توانند با کمک استاد راهنمای خود نسبت به پذیرش در دانشگاه های خارج کشور اقدام کنند و وزارت علوم نیز بر اساس سهمیه دانشگاه ها مجوز اعزام به خارج این دانشجویان را صادر می کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ایلام تنها یک مورد استفاده از فرصت مطالعاتی داشته است، ادامه داد: وزارت علوم آمادگی دارد تعداد قابل توجهی سهمیه فرصت مطالعاتی در اختیار دانشجویان دکترای این دانشگاه قرار دهد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برای شرکت در آیین تودیع و معارفه سرپرستان جدید و قدیم دانشگاه ایلام به این استان سفر کرد.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها