بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۹۴۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰
دو روز پس از اقدام پارلمان پاکستان در صدور قطعنامه ای مبنی بر ضرورت توقف جنگ در یمن و اتخاذ موضع بیطرفی از سوی اسلام آباد و زدن دست رد به سینه ریاض، یکی از مقامات عالی عربستان سعودی عصر یکشنبه وارد پایتخت پاکستان شد.
 تدبیر24: بنا به گزارش رادیو دولتی پاکستان، شیخ صالح بن عبدالعزیز وزیر دولت عربستان سعودی در امور اسلامی با هدف گفت و گو با مقامات عالی پاکستان درباره مهم ترین موضوعات مورد علاقه دوطرف از جمله تحولات خاور میانه و یمن به اسلام آباد سفر کرده است.

این وزیر سعودی قطعنامه پارلمان پاکستان درباره مساله یمن را یک موضوع داخلی مربوط به پاکستان توصیف و درعین حال تاکید کرد: از پاکستان انتظار بهترین مواضع را داریم.

به نظر می رسد این مقام عالی دولت ریاض حامل پیغامی از سوی پادشاه عربستان برای دولت پاکستان باشد.

ساعاتی پیش از انجام این سفر، رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه با محمد نواز شریف نخست وزیر پاکستان تماس تلفنی برقرار کرد و دو طرف بر ضرورت حل صلح آمیز بحران یمن تاکید کردند.

عربستان سعودی از پاکستان خواسته است تا ظرفیت نیروی هوایی، دریایی و زمینی ارتش خود را برای حمله به یمن، در اختیار ریاض قرار دهد.

قطعنامه پارلمان پاکستان که در آن بر ضرورت توقف جنگ یمن، اتخاذ موضع بیطرفانه از سوی پاکستان، ارسال کمک های انسان دوستانه به یمن و انجام گفت و گو میان گروه های یمنی تاکید شده است، تنها کمتر از یک روز بعد از سفر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد و رایزنی های وی با مقامات عالی پاکستان تصویب شد.

در این قطعنامه، هیچ توجهی به درخواست عربستان سعودی از پاکستان برای پیوستن به حمله به یمن نشده است که این حاکی از مخالفت پارلمان با ورود پاکستان به این جنگ است. در طول جلسات رسیدگی به مساله یمن، بسیاری از نمایندگان ارشد و چهره های سرشناس پاکستان به صراحت با مشارکت کشورشان در جنگ یمن مخالفت کردند. افکار عمومی پاکستان نیز به شدت مخالف دخالت این کشور در مساله یمن است.

تصویب این قطعنامه از سوی پارلمان پاکستان، موجب خشم برخی اعراب هم پیمان با عربستان سعودی شده است. انور محمد قرقاش وزیر مشاور درامور خارجی امارات متحده عربی روزگذشته در مصاحبه ای، از تصمیم اخیر پارلمان پاکستان درباره یمن به شدت انتقاد کرد و با مبهم، غیرقابل انتظار و خطرناک خواندن این قطعنامه، مدعی شده است که پاکستان هزینه سنگینی را بابت اتخاذ موضع مبهم در قبال مساله یمن خواهد پرداخت.

منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
سجاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
وهابی های بدبخت!! هیچکس توی این بی عقلی شریک نمیشه!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها