بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۴۹۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
مدیر کل اداره استاندارد استان تهران از توقیف بیش از 7000 کیلوگرم سوسیس و کالباس غیر استاندارد طی سال گذشته در استان تهران خبر داد.
تدبیر24سوسیس و کالباس از جمله اقلامی است که همواره سر کیفیت و سالم بودن، چگونگی تولید و مواد به کار برده شده در آن بحث بوده است و در عین حال بارها بسیاری از کارخانه‌های تولید این محصولات به دلیل استفاده از مواد غیر مجاز و عدم رعایت بهداشت پلمپ شده‌اند که مسلم بیات در پی توقیف آخرین محموله‌های فرآورده‌های گوشتی غیر استاندارد، توصیه‌هایی به خریداران و مصرف‌کنندگان این محصولات کرد.

مدیر کل اداره استاندارد استان تهران گفت: هرچند که واحدهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی به طور مستمر زیر ذره بین ماموران سازمان استاندارد است و هرگونه تخلفی در این واحدها، منجر به تعلیق و ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد آن‌ها خواهد شد اما مردم نیز باید در خرید این فرآورده‌ها به نکات مهمی ‌توجه کنند.

وی تاکید کرد: در خرید سوسیس و کالباس توجه به نکاتی همچون بسته‌بندی و مشخصات، تمیز و سالم بودن لفاف خارجی محصول، تاریخ تولید و انقضا، نشان استاندارد و بوی خوب و مطلوب ضروری است.

به گفته بیات، رنگ سوسیس و کالباس باید در سطح مقطع یکنواخت و صورتی روشن باشد و در زیر دستگاه برش، ریز ریز و خمیر نشود. همچنین هرگونه لکه غیرعادی در سطوح به رنگ سفید، سبز، قهوه‌ای یا حباب هوا در بافت فرآورده، مشکوک و غیرقابل مصرف است. از سوی دیگر لفاف خارجی محصول باید بطور کامل به سوسیس و کالباس چسبیده باشد و فضای خالی بین آن‌ها وجود نداشته باشد.

همچنین به گفته مسئولان بهداشت و استاندارد برخلاف آنچه در میان بسیاری از مردم مرسوم است، سوسیس و کالباس نباید در فریزر و دمای انجماد نگه‌داری شود و پس از باز شدن پوشش و قطعه کردن آن نیز نگه‌داری این محصولات بیش از سه روز در یخچال توصیه نمی‌شود.

سازمان استاندارد تاکید می‌کند که روی تمام پوشش‌ها ویژگی‌های محصول شامل درصد گوشت، پروتئین، چربی، نشان استاندارد، نام و نوع فرآورده، نام مواد به کار رفته در فرآورده، نام و نشانی تولیدکننده، شماره پروانه ساخت و بهره برداری، تاریخ تولید و انقضا، عبارت "در یخچال نگهداری شود"، روش و درجه حرارت نگه داری و مدت زمان نگه‌داری کنترل شود.

به این ترتیب با رعایت این نکات و همچنین نظارت دقیق ماموران استاندارد در زمینه توزیع فروشگاهی می‌توان محصولات مناسب تری را برای خریداری انتخاب کرد. 

منبع:ناطقان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها