بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۴۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰
خلج گفت: گوشت بوفالو از بعد تغذیه ای کیفیت بالاتری در مقایسه با گوشت گاو دارد و حتی در داخل نیز پرورش داده می شود و در کشتارگاهها ذبح و با نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در فروشگاهها توزیع و عرضه می شود.
تدبیر24رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۱۷ کارخانه تولید خوراک دام و طیور به علت وجود فلزات سنگین در محصول تولیدی متوقف شد.

مهدی خلج در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما،‌ با اشاره به اینکه این کارخانه ها درحال اصلاح خط تولید خود هستند افزود: این کارخانجات پس از دریافت اخطار وتوقیف خط تولید ملزم شدند اسید فسفریک خوراکی را جایگزین اسید فسفریک صنعتی کنند و فقط در این صورت مجوز تولید مجدد را دریافت خواهند کرد.

وی گفت: تاکنون 6 کارخانه ترکیب محصول نهایی خود را اصلاح کردند و توانستند مجوز تولید خوراک دام را دریافت کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: یازده کارخانه باقی مانده تا زمانی که خط تولید و ترکیب مواد موجود در خوراک دام را اصلاح نکنند اجازه تولید ندارند.

خلج گفت: پایش وکنترل خوراک دام و طیور و مکمل های غذایی از اولویت های سازمان دامپزشکی کشور در سال 94 است .

وی افزود: براساس توافق انجام شده کارخانجاتی که خط تولید آنها متوقف شده است باید برای واردات اسید فسفریک غذایی اقدام کنند.

واردات گوشت بوفالوی هندی خیلی ناچیز بود


رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: گوشت بوفالو به مقدار خیلی ناچیز در حدود 800 تن  و فقط برای تولید فرآورده های گوشتی حرارت دیده در پایان سال گذشته پس از تایید بهداشتی این سازمان وارد شده است.

مهدی خلج با اشاره به اینکه گوشت بوفالو فقط برای مصارف کارخانجات تولید سوسیس و کالباس استفاده می شود افزود: تا پایان سال گذشته هیچ مجوزی برای واردات گوشت بوفالو صادر نشد ، در پایان سال گذشته ستاد تنظیم بازار بر اساس ارزیابی ها و نیاز سنجی کشور برای واردات بسیار محدود گوشت بوفالو از هندوستان مجوز داد.

وی گفت:‌ سازمان دامپزشکی کشور پس از اعلام مجوز ستاد تنظیم بازار برای واردات گوشت بوفالو از هندوستان الزامات مورد نظر بهداشتی و سلامت و ارزیابی مخاطرات بهداشتی و سلامت دام را تنظیم و به این کشور ارسال کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در پی ارسال دستور العمل الزامات بهداشتی از سوی جمهوری اسلامی ایران ، چندین جلسه کمیته علمی با حضور متخصصان کشورمان در هندوستان برگزار شد و مسئله بهداشت و سلامت این گوشتها با حساسیت بیشتری پیگیری شد.

خلج در پاسخ به ادعای برخی مبنی بر آلودگی بوفالوهای هندی گفت: برخی اعلام کرده بودند که هند با مخاطرات بهداشتی و سلامت دام روبروست و نباید واردات انجام شود اما باید بگویم که کشور هند از گروه کشورهایی است که در سایت سازمان جهانی بهداشت دام درگروه درجه یک و در ردیف استرالیا ، نروژ و برزیل قرار دارد بنابراین از این منظر یکی از بهترین کشورهاست .

وی افزود: گوشت بوفالوی هندی به لحاظ وجود انگل سارکو سیست  نیز بررسی شده است این انگل در دام های کشور خودمان نیز دیده می شد و بر اساس اظهار نظر تمام متخصصان بهداشت غذایی این انگل مخاطره ای برای انسان ندارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: این اظهارات غیر تخصصی است و به علت آشنا نبودن این افراد درباره بیماری هاست.

خلج تاکید کرد: ‌سازمان دامپزشکی سلامت و بهداشت گوشت بوفالوی هندی را با حساسیت بیشتری بررسی می کند و علاوه بر نظارت های دقیق، کارشناسان این سازمان نیز در هندوستان حضور دارند و با نظارت و تایید آنها مجوز بهداشتی صادر می شود.

وی گفت: گوشت بوفالو یا همان گاومیش در فرآوردهای گوشتی حرارت دیده مصرف می شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: واردات و مصرف گوشت بوفالو سابقه ای 30 ساله دارد و تاکنون نیز با مجوز و نظارت سازمان دامپزشکی انجام شده است.

خلج گفت: گوشت بوفالو از بعد تغذیه ای کیفیت بالاتری در مقایسه با گوشت گاو دارد و حتی در داخل نیز پرورش داده می شود و در کشتارگاهها ذبح و با نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در فروشگاهها توزیع و عرضه می شود.

وی یادآور شد: سازمان دامپزشکی کشور امانت دار موازین سلامت و بهداشت در سطح ملی و بین المللی است بنابراین فرآورده هایی که وارد و یا صادر می شود با تایید این سازمان است .

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:‌ سال گذشته سال عطف توجه این سازمان به برخورد منطقی و سختگیرانه برای اعمال موازین بهداشتی برای واردات مواد خوراکی و همچنین اعمال موازین سختگیرانه برای صادرات محصولات بوده است.

خلج افزود:‌ باور ما این است که اگر بخواهیم بخش صادرات غیر نفتی رونق گیرد باید به گونه ای عمل کنیم که بازارهای جهانی به کالای ما اعتماد کنند و سلامت مصرف کنندگان را تامین کنیم .

وی گفت: در 9 ماه ابتدای سال گذشته سازمان دامپزشکی کشور بیش از 22 هزار مورد مجوز بهداشتی برای صادرات کالاها و محصولات خام دامی صادر کرده است .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها