بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۴۹۷۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
با توجه به تنش‌هایی که در حال حاضر در منطقه از جمله یمن وجود دارد، سامانه‌های دفاعی‌ هوایی پیشرفته می‌تواند جلوی چنین تنش‌هایی را بگیرد. در حقیقت همکاری ‌ایران و روسیه موجب تقویت ثبات در منطقه خواهد شد.
تدبیر24: الکساندر یاکوونکو سفیر روسیه در انگلیس در یادداشتی که در پایگاه اینترنتی شبکه راشا تودی منتشر شده است نوشت: تهران و مسکو قرار داد خرید این سامانه را در سال 2007 امضا کردند که بعدتر در سپتامبر 2010 به حالت تعلیق درآمد. اما اکنون این تصمیم به سمت حمایت از تلاشهای گروه 1+5 که از میانجیگران بین‌المللی برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای با ایران تشکیل شده سوق پیدا کرده است. روسیه به صورت داوطلبانه و با حسن نیت این تصمیم را گرفته است.

وی که در سالهای 2005 تا 2011 معاون وزیر امور خارجه بوده است . همچنین نوشت: تصمیم روسیه برای لغو ممنوعیت تحویل سامانه دفاعی موشکی زمین به هوای اس 300 به ایران قانونی و منطقی است و به برقراری ثبات در منطقه و جهان کمک خواهد کرد.

یاکوونکو تاکید کرد: هیچ یک از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل از جمله قطعنامه 1929 محدودیتی برای انتقال این سامانه به ایران ایجاد نمی‌کند.

ایران و قدرت‌های جهانی در 2 آوریل 2015 در لوزان سوئیس به یک تفاهم اولیه که چارچوب سیاسی برای حصول یک توافق هسته‌ای نهایی محسوب می‌شود دست پیدا کردند. این مساله محدودیت‌ها برای فروش اس 300 را بی‌معنی کرده است. اکنون دورنمای دستیابی به توافق نهایی مثبت است و تجدید قرارداد این سامانه می‌تواند تهران را برای ادامه این مسیر تشویق کند. علاوه بر این، سامانه اس 300 دفاعی است و برای حمله و تهاجم طراحی نشده است. بنابراین برخورداری ایران از چنین سلاحی تهدیدی برای امنیت هیچ کشوری در منطقه و اسراییل محسوب نمی‌شود.

با توجه به تنش‌هایی که در حال حاضر در منطقه از جمله یمن وجود دارد، سامانه‌های دفاعی‌ هوایی پیشرفته می‌تواند جلوی چنین تنش‌هایی را بگیرد. در حقیقت همکاری ‌ایران و روسیه موجب تقویت ثبات در منطقه خواهد شد.

سفیر روسیه در لندن در پایان نوشت: واضح است که نمی‌توان جنبه مالی این مساله را نادیده گرفت. در شرایط سیاسی و اقتصادی کنونی به ویژه به دلیل تحریم‌های اقتصادی که از سوی برخی کشورها علیه روسیه اعمال شده نمی‌توانیم به خودمان اجازه دهیم که از منافع کاملا قانونی این قرارداد با ایران چشم پوشی کنیم یا مسئول خساراتی باشیم که به دلیل همکاری نکردن با ایران در قرار داد اصلی به وجود آمده است. این یک کار ساده ، خالصانه و روشن‌بینانه است که به نفع‌مان خواهد بود.
برچسب ها: تدبیر24 ، s300 ، روسیه ، ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها