بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۵۱۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
تدبیر24:  «فولاد شهر اهواز» که طی دو سال گذشته با حضور موفق در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، شادمانی بسیاری را به مردم خوزستان هدیه داد، این روزها گرفتار مشکل بزرگی شده است؛ مشکلی که نه تنها مسئولان این باشگاه بلکه تمام مردم خوزستان را نگران کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خوزستان- فولادی‌ها در فصل 84 - 83 که دوره چهارم لیگ برتر کشور بود، به قهرمانی رسیدند و در حالی که روزهای خوبی را پشت سر می‌گذاردند. با تصویب قانون کاهش بودجه‌ باشگاه‌های صنعتی، مشکلات این باشگاه آغاز شد و بودجه آن‌ها برای حضور در لیگ پنجم به نصف کاهش پیدا کرد. فولاد با این مشکل بزرگ پا به این دوره از رقابت‌ها گذاشت و نتوانست جایگاهی بهتر از هشتمی بدست آورد.

اما مشکل باشگاه فولاد به این جا ختم نشد؛ فولادی‌ها در لیگ ششم نیز با بودجه‌ای کمتر از سال قبل وارد مسابقات شدند و مشکلات دست به دست هم داد تا این تیم به لیگ دسته یک سقوط کند، چیزی که برای خوزستان که به عنوان یکی از پایه‌های فوتبال ایران، سخت و سنگین بود.

در هر صورت فولادی‌ها در لیگ هفتم غایب بودند و برای حضور در لیگ هشتم نیز بسیار تلاش کردند اما در مرحله پلی‌آف لیگ یک، از صعود به لیگ برتر بازماندند و فولاد که در گذشته مدعی قهرمانی بود، برای اینکه بیشتر از این از فوتبال سطح اول کشور دور نماند با خرید امتیاز تیم سپاهان نوین اصفهان خود را به لیگ برتر رساند.

فولادی‌ها پس از آن در لیگ برتر به کار خود ادامه دادند. آنها با بها دادن به جوانان و کارهای پایه‌ای در آکادمی موفق خود، به تدریج پیش رفتند تا در نهایت تلاش‌هایشان به ثمر نشست و قهرمانی فولاد در لیگ سیزدهم را جشن گرفتند؛ لیگی که البته فولادی‌ها باوجود قهرمانی، چندان از آن خاطره خوبی ندارند.

درست است فولاد در لیگ سیزدهم به قهرمانی رسید ولی این قهرمانی را در حالی که با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کردند‏، بدست آوردند؛ نزدیک به یک سال قبل از رسیدن به این مهم و در جریان خصوصی‌سازی، نزدیک به 51 درصد از سهام کارخانه فولادخوزستان به صندوق بازنشستگی نفت واگذار شد. هیات مدیره صندوق بازنشستگی نفت که بیشترین تعداد هیات مدیره را هم تشکیل می‌دهند و بیشتر آن‌ها غیربومی هستند، تمایل چندانی به تیم‌داری نشان نمی‌دادند ولی فولاد با وجود این سختی‌ها، شیپور اعتراض به دست نگرفت و مشکلاتش را فریاد نزد تا به تیم آسیب وارد نشود.

باید گفت باشگاه فولاد با این دید هیات مدیره و دغدغه‌های بودجه‌ای وارد لیگ چهاردهم شد، لیگی که آغاز خوشایندی برای فولاد نداشت؛ با ابطلال کارت پایان خدمت چند ستاره این تیم و همچنین مثبت اعلام شدن تست دوپینگ یکی از بازیکنان فولاد، موجی علیه فولاد به راه افتاد که مدیریت باشگاه تلاش کرد این موج آثار تخریبی خود را نشان ندهد ولی حرف‌های ناشی از آن موجب شد که مسئولان این تیم و باشگاه، چندین بار اعلام کنند که ای کاش فصل قبل قهرمان نمی‌شدیم تا این مشکلات گریبانگیر ما نمی‌شد.

باشگاه فولاد که همیشه سعی می‌کرده اخلاق‌مداری را سرلوحه کارش قرار داده و بدون حاشیه کار کند، در لیگ چهاردهم در حالی که با مشکلات بودجه‌ای مواجه بود سعی کرد در قامت یک مدعی ظاهر شود و با وجود تمام مساله‌هایی که برایش بوجود آمد شاید جایگاه پنجمی چندان دور از انتظار هم نبود.

در نهایت فولادی‌ها لیگ چهاردهم را به این امید به پایان رساندند که برای فصل آینده بودجه بهتری به آن‌ها اختصاص یابد. در حالی که از مدت‌ها قبل خبرهایی مبنی بر استعفای دهکردی، مدیرعامل این باشگاه به گوش رسیده بود اما قرار بود استاندار خوزستان و مدیرکل ورزش و جوانان استان طی جلسه‌ای با اعضای هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان، مشکلات را بررسی کرده و از آن‌ها بخواهند که همان بودجه سال گذشته را به باشگاه دهند تا کارشان را در تمام رده‌های سنی مانند گذشته ادامه دهند. کیانی‌زاده، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در همین راستا در گفت‌وگویی با ایسنای خوزستان، نوید همکاری این اعضا را داده بود اما در حالی که فقط چند روز از این جلسه می‌گذشت به یک‌باره خبر استعفای محمد صیادنژاد، سیف‌الله دهکردی و محمدعلی فرهادزاده از اعضای هیات مدیره یا همان زلزله مدیریتی، شوکی بر پیکره فوتبال استان ایجاد کرد.

عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان در گفت‌و‌گو با ایسنا درباره استعفای اعضای هیات‌مدیره باشگاه فولاد، گفت: تیم فولاد زیرمجموعه هیات مدیره خود فولاد است و در حال حاضر هم تصمیم‌شان را به ما اعلام نکرده‌اند. به هرحال فکر نمی‌کنم دست جمعی استعفا دادن برای تیمی که در اوج است و باید برای آینده برنامه‌ریزی کند، کار درستی باشد. امیدوارم مشکلات حل شود که حتما هم حل می‌شود.

حسین ابن‌قاسم سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان هم که از این استعفا نگران است به ایسنا گفت: صیادنژاد، دهکردی و فرهادزاده به خاطر مشکلاتی که وجود دارد، استعفا دادند و به باشگاه نیامده‌اند. این استعفاها به ضرر باشگاه است و خیلی​ها هم که منتظر هستند باشگاه ما ضربه بخورد، شروع به شایعه پراکنی می​کنند و طبیعی است که باشگاه متضرر خواهد شد.

در هر صورت در حالی باشگاه فولاد خوزستان با این مشکلات دست و پنچه نرم می‌کند که دو کارخانه مشابه آن، در اصفهان یعنی ذوب‌آهن و سپاهان، در تمام رشته‌های ورزشی آقایان و بانوان فعال هستند و جای سوال است که چرا این مشکلات فقط برای فولادخوزستانی که تنها در یک رشته تیم‌داری می‌کند به وجود آمده است!

فولاد همان تیمی است که وقتی در اهواز بازی داشت، حتی در برخی بازی‌ها تعداد هواداران آن در ورزشگاه غدیر به 50 هزار نفر هم می‌رسید و آیا سزاوار است این مشکل برای این تیم پرهوادار و باشگاه اخلاق‌مدار بوجود آید و این باشگاه اسیر حاشیه‌ها شود؟

در هر صورت آغاز لیگ پانزدهم نزدیک است و فولادی‌ها هم دل‌نگران؛ چرا که ثانیه‌ها در بستن تیم‌ها نقش بسیاری دارند. تیم‌های دیگر دست روی دست نمی‌گذارند و به دنبال جذب بهترین‌ها هستند. اگر مسئولان شرکت فولاد دیر بجنبند و بودجه به موقع، وارد باشگاه نشود، فولاد نه تنها در فصل نقل و انتقالات دست خالی می‌ماند بلکه ممکن است داشته‌های فعلی خود را هم از دست بدهد و باید دانست که حتی اگر بعدها بودجه را به صورت کامل به این باشگاه بدهند، می‌شود همان ضرب‌المثل معروف "نوشدارو پس از مرگ سهراب"....
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها