ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 21
کد خبر: ۵۲۰۷۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

سارا راسل مدل ایرانی باحجاب درخارج از کشور

نیو حجاب برندی است که در زمینه تولید لباس‌های اسلامی فعالیت می‌کند و در سال 2011 دفتر مرکزی خود را در ژنو سوئیس افتتاح کرده است . این برند لباس‌های خود را برای زنان مسلمان در سوئیس، کانادا و انگلستان توزیع می‌کند و به زودی قرار است اولین نمایندگی خود را در تهران افتتاح کند. در اینجا زهرا خبرنگار برند «نیو حجاب» با سارا راسل مدل این برند یک مصاحبه خودمانی کوتاه انجام داد
از خودت بگو
 سارا راسل،37 ساله هستم. اصلیتی ایرانی دارم، متولد و بزرگ شده جنوب انگلستان هستم و دو فرزند دارم.
 از فعالیت‌ها و کارهایت بگو
 مادر دو فرزند بودن تقریبا تمام وقت من را پر می‌کند اما در کنار آن من یک عکاس آزاد هستم و مراسم‌های مختلف را نیز پوشش می‌دهم. جدیدترین فعالیت من همکاری با برند نیو حجاب در مجموعه جدید آنها بود.
 من واقعا از تصاویر آن مجموعه لذت بردم، آیا پوشیدن حجاب بر فعالیت تو تاثیرگذار بوده است؟
بیشتر مشتریان آتلیه من مسلمان هستند و خوشبختانه از این نظر هیچ تعصبی نسبت به حجاب وجود ندارد و مشتریان من از دیدن یک عکاس زن در عروسی بسیار خوشحال می‌شوند و آزادی و راحتی بیشتری دارند. استفاده از حجاب از بسیاری جهات من را توانمندتر کرده است.
درباره این که حجاب تو را توانمندتر کرده، بیشتر بگو
 زنان به طور مداوم از سوی جامعه و رسانه‌ها تحت فشار هستند تا از یک ظاهر یا مدل خاص پیروی کنند و برای دستیابی به اهداف خاص لباس خاصی را بر تن کنند. حجاب برای من یک انتخاب است و با این تفکر آن را انتخاب کردم که من به دلیل توانایی‌هایم مورد قدردانی قرار می‌گیرم و نه بر اساس ظاهر و پوشش. حجاب برای من آزادی‌بخش است، زیرا از طریق آن تمرکزم بر زیبایی درونی است و حجاب به زیبایی آن را منعکس می‌کند. من احساس قدرت می‌کنم زیرا حجاب برای من یک محافظ زیباست و نماد احترام و قدرت است. به عقیده من خانم‌ها می‌توانند با حجاب به هر قله‌ای که می‌خواهند دست پیدا کنند و تا جایی که من می‌دانم حجاب مانع هیچ کاری نیست.






برچسب ها: تدبیر24 سارا راسل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۹
13
7
چه جالبه
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۰
2
3
جالبه
فامیلش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
0
0
طفلکی فامیلمونه
دختر خوش قلبیه اما کاش اسلام و حجاب واقعی رو یاد بگیره
البته همینم تو کفرستون خوبه
نظر شما: