بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۲۳۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹
 تدبیر24در شصت و یکمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات که همزمان با برگزاری سومین هفته روابط‌ عمومی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، پرونده یادبودی به مناسبت درگذشت حسین قندی - پیشکسوت روزنامه‌نگاری - به چاپ رسید.

در این پرونده که زیر نظر دکتر مجید رضائیان منتشر شد، سعی شده است از زاویه کار حرفه‌ای، تدریس و پژوهش به فعالیت‌های حسین قندی پرداخته شود.

«قندی نماد روزنامه‌نگاری حرفه‌ای» نوشته مجید رضاییان، «قندی روزنامه‌نگار بود، نه روزنامه‌نویس» نوشته مهدی محسنیان‌راد، گفت‌وگوی محمد دشتی با محمدمهدی فرقانی با عنوان «قندی نخواست که بداخلاقی و بی‌اخلاقی در حوزه روزنامه‌نگاری تیتر شود»، «حسین قندی؛ نمادی از وسعت نگاه و عمل در روزنامه‌نگاری حرفه‌ای» نوشته گیتا علی‌آبادی و «تورقی دوباره بر کتاب‌های زنده‌یاد حسین قندی» نوشته ساره گودرزی از جمله مطالب این پرونده هستند.

* خوشحال باشیم؛ شهر روابط‌عمومی شلوغ شده است!

امیرعباس تقی‌پور، مدیرمسؤول ماهنامه مدیریت ارتباطات در سرمقاله این شماره با اشاره به اینکه فعالیت‌های مرتبط با موضوع روابط‌عمومی در کشور بسیار فراگیر شده، فعالان این حوزه را به برخی آسیب‌ها و مزیت‌های «شلوغی شهر روابط‌عمومی» جلب کرده است.

* ارتباطات از نگاه تلویزیون، گرافیک اطلاع‌رسانی و ...

در بخش غیرپرونده‌ای مدیریت ارتباطات خردادماه 94، این مطالب به چشم می‌خورد:

- بازنمایی سبک زندگی در دو شبکه ایرانی و غیرایرانی با تاکید بر الگوی مصرف نوشته سیدرضا نقیب‌السادات و بهاره دائمی

- گزارش پنجمین نشست تاریخ شفاهی مطبوعات ایران با حضور سیدحسین بنی‌احمد؛ «تشریف ببرید، اگر خبری بود خبرتان می‌کنیم» نوشته محمد دشتی

- کندوکاوی درباره رسانه‌های نوین و نقش آنها در دنیای امروزی در گفت‌وگوی محمدحسن خازنی با میرفخرایی؛ «مخاطبان در رسانه‌های نوین تبدیل به منبع خبر می‌شوند»

- بصری‌سازی محتوا در ارتباطات؛ «گرافیک اطلاع‌رسان نصبی و محیطی» نوشته مریم سلیمی

- شناخت مباحث و الزامات نوپدید در جهان متصل؛ «ظهور جامعه اطلاعاتی، آغاز رنسانس جدید» نوشته سیدتقی کمالی

- «شهر سلفی»: بررسی عکاسی و ابزارسازی شخصی در رسانه‌های اجتماعی نوشته آلیس تیفلنتیل، لو منوویچ و ترجمه سمانه سامانی.

* رسانه‌های اسلامی در بریتانیا

پرونده رسانه این شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات که زیر نظر منوچهر دین‌پرست منتشر شده است، به بررسی وضعیت رسانه‌های اسلامی در بریتانیا پرداخته است.

«رسانه‌های در حاشیه» عنوان گزارشی از سیدجواد میری، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است و در آن به این موضوع اشاره شده است که رسانه‌های اسلامی بیشتر به دنبال انعکاس دادن نوع فعالیت‌های کشور مبدأ خود هستند و بیشتر در حاشیه قرار دارند. این رسانه‌ها در فضاهای مختلف رادیو و تلویزیون و روزنامه و حتی در فضاهای مجازی فعال‌اند که البته رقابت در بین آنها زیاد است و بیشتر این رقابت به اسپانسرهای آنها بازمی‌گردد که کدام گروه‌ها دارای ثروت بیشتری هستند و می‌توانند سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

گفت‌وگوی منوچهر دین‌پرست با سیدسلمان صفوی، رئیس آکادمی مطالعات ایرانی لندن با تیتر «نشریات اسلامی در بریتانیا خواهان زندگی مسالمت‌آمیز هستند» و گزارش مریم صفایی با عنوان «مسلمانان بریتانیا در کشاکش اسلام‌هراسی و رسانه‌ها» از دیگر مطالب این پرونده هستند.

* فلسفه برای کودکان

دومین پرونده شصت و یکمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات به موضوع فلسفه برای کودکان پرداخته که زیر نظر حجت‌اله مرادخانی منتشر شده است.

«کودک و فلسفه، امکان و ضرورت» نوشته معصومه رمضانی، «نگاهی به تاریخچه برنامه آموزش فلسفه برای کودکان» نوشته حجت‌اله مرادخانی، «برنامه فلسفه برای کودکان در ایران، از نظریه تا مدرسه» نوشته معصومه رمضانی، بررسی چالش‌های پیشروی برنامه آموزش فلسفه در ایران در گفت‌وگوی بهروز بلمه با سیدمنصور مرعشی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با عنوان «اجرای برنامه فبک، روح تعامل و همیاری را در جامعه افزایش می‌دهد»، «پژوهشی در باب چالش‌های درس تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی از نگاه معلمان» نوشته حجت‌اله رحیمی‌نسب، گفت‌وگوی رسول احمدی‌فر با سعید ضرغامی، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت و استادیار دانشگاه خوارزمی با عنوان «فبک، برنامه‌ای اساسی برای پرورش تفکر و ارتباط تفکرمحور در کودکان است» و «آموزش فلسفه به کودکان و مهارت پرسشگری» نوشته فاطمه خوشنوا از مطالب این پرونده به شمار می‌روند.

* سینما و مدیریت ارتباطات هنری

پرونده مدیریت ارتباطات هنری این شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات به موضوع ارتباطات داخلی و بین‌المللی بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر پرداخته است.

مروری بر اولین تجربه برگزاری مستقل بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر: «گامی که باید برداشته می‌شد» نوشته رکسانا قهقرایی، مروری بر جشنواره‌های معتبر بین‌المللی دنیا؛ «کجای دنیا ایستاده‌ایم» نوشته مسعود شاه‌حسینی، مروری بر بازار بین‌المللی فیلم تهران؛ «بازاری که پیوسته در حال پوست‌اندازی است» نوشته علی ورامینی، گفت‌وگوی روجا ساسان با آرش امینی، مدیر بخش بین‌الملل سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با عنوان «هدف‌گذاری بخش بین‌الملل رسیدن به سینمای تجاری نبود» و گفت‌وگو با معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی جشنواره سی و سوم فجر: «حضور اهالی رسانه را در جشنواره تقویت کردیم»، مطالب این پرونده هستند که زیر نظر علی ورامینی منتشر شده است.

شصت‌ویکمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات (خرداد 94) در 84 صفحه و قیمت 6 هزار تومان در کیوسک‌های مطبوعاتی قابل تهیه است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها