بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۳۲۷۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۱
این روزها داعشی ها در فضای مجازی "فیسبوک" فعال تر از قبل شده اند.اغلب آنها را می توان در صفحه پزشک استرالیایی این گروه مخوف تروریستی دید. صفحه این پزشک استرالیایی که در ماههای اخیر با پیوستن به داعش جنجال آفرید،یکی از منابع خبرنگاران انگلیسی زبان بوده و آنها از طریق این صفحه مطالبی که از سوی این پزشک منتشر می شد را در رسانه های خود انعکاس می دادند.
 تدبیر24  : نرگس رضایی_ این روزها داعشی ها در فضای مجازی "فیسبوک" فعال تر از قبل شده اند.اغلب آنها را می توان در صفحه پزشک استرالیایی این گروه مخوف تروریستی دید. صفحه این پزشک استرالیایی که در ماههای اخیر با پیوستن به داعش جنجال آفرید،یکی از منابع خبرنگاران انگلیسی زبان بوده و آنها از طریق این صفحه مطالبی که از سوی این پزشک منتشر می شد را در رسانه های خود انعکاس می دادند.
به گزارش " سایت روز نو" پیش از این در این رابطه با بررسی تصاویر موجود در صفحه پزشک استرالیایی گزارشی منتشر شد.اما همان زمان کاری که کردم این بود که صفحه کاربرانی که در این صفحه پیام گذاشته و یا پست های پزشک را لایک می کردند،بررسی کرده و تصاویر و مطالبی در صفحات آنها دیدم که در نوع خود جالب بود.
بدون استثنا تمامی کاربران به زبان انگلیسی پست های خود را به اشتراک می گذاشتند.برخی از پست ها در مدح ابوبکر بغدادی رهبر این گروه تروریستی بود با عکسهای بزرگی که روز رونمایی از ابوبکر منتشر شد.
برخی هم تصاویری از خود به اشتراک می گذاشتند که گاه این تصاویر به سرعت حذف می شد.دلیل روشن آن نیز ردگیری این صفحات از سوی سیستم های امنیتی است.داعشی ها هم احتیاط می کنند.گاه تصاویر خود را با همان نقاب های سیاه منتشر می کنند ولی برخی نیز تصاویر خود را بدون نقاب به اشتراک می گذارند.
یکی از این افراد کاربری به نام "علی راشد " بود که عکس خود را عریان بدون نقاب به اشتراک گذاشته و در لیست تصاویر آمده است.
علی راشد برای پزشک استرالیایی مرتب پیام می فرستد.اغلب او شبها این پیام ها را ارسال می کند.یکی از پیام های این عضو داعش تبریک ماه رمضان به پزشک استرالیایی بود.
صفحه این کاربر داعشی از جمله صفحه هایی است که مرتب از دسترس خارج می شود.اما بازه زمانی که صفحه این کاربر داعشی از دسترس خارج می شود کوتاه تر از زمانی است که برای برخی دیگر از جمله یک بدنساز می افتد.
یکی از کاربران داعشی و از جمله دوستان علی راشد چهره ای ترسناک با عکسهایی از تمرین های بدنسازی و گروه یاران داعش است که نقاب بر چهره دارند.
صفحه این کاربر با اسم اختصاری اچ تی ام مرتب و در بازه زمانی طولانی از دسترس خارج می شود.
 
اما در این بین صفحه یکی از کاربران زن بیشتر از بقیه جلب توجه می کند. ننه عایشه دوست مشترک پزشک استرالیایی و علی راشد در فیسبوک است.    تصاویری که ننه عایشه از خود به اشتراک گذاشته،جایی زنی تنها را نشان می دهد و جایی گروهی از دختران نقابدار که شبیه آن را در تصاویر منتشر شده از دختران انگلیسی دیده ایم.
داعشی ها شب ها فیسبوک بازی می کنند
ننه عایشه از جمله کاربران زنی است که عکسهای بیشتری را در صفحه اش به اشتراک گذاشته است.تصاویری از پرچم "حزب تحریر" که روز جمعه گذشته در فلب شهر استانبول راهپیمایی خلافت را با حضور 2 هزار نفر به نمایش گذاشتند.همچنین تصویری از بال هواپیما در فراز آسمان و زنی با نقاب در ساحل.
به گزارش روزنو،متن هایی نیز که این کاربر داعشی به اشتراک می گذارد در نوع خود جالب اند و حکایت از پارادوکس هایی دارد که بنظر می رسد او در مورد زندگی خود حل نکرده است.
داستان دختران اتریشی و نروژی که به داعش پیوستند نشان می داد آنها عملا از سوی داعش شستشوی مغزی شده و فریب خورده اند و بررسی ایمیل های این دختران از سوی سیستم های امنیتی این کشورها نیز دال بر این قضییه بود که در رسانه های انگلیسی زبان از جمله "دیلی میل" منتشر شد.
با این حال چیزی که در این بررسی ها واضح بود،این بود که این افراد با دوستان محدود خود از گروه داعش در ارتباط باشند.چون در صفحه برخی پیام هایی بود مبنی بر اینکه چرا فلان کاربر را از صفحه خود حذف کرده اند.
نکته دیگر نیز زمان ارسال پست و پیام بود که با توجه به محدوده حضور آنها در عراق و سوریه و با در نظر گرفتن زمان در این کشورها،ساعات ارسال پست و پیام ساعات شب را نشان می داد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
0
0
جان!!!!!!!!!!!!!!!!
روزا آدم می کشن شب فیسبوک بازی می کنند
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
0
0
چی کار کرده این خانوم.بلا ملا سرش نیارن این داعشی ها.بدجوری آمارشونو گرفته.من جدا برای عاقبت این نویسنده می ترسم با این گزارشاش.
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها