بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۵۳۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است که حفظ روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری، انجام ورزش‌های روزانه و حفظ شماره تلفن به جای ذخیره آن می‌تواند در تقویت آن مؤثر باشد.
 تدبیر24   یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است که حفظ روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری، انجام ورزش‌های روزانه و حفظ شماره تلفن به جای ذخیره آن می‌تواند در تقویت آن مؤثر باشد.

فارس نوشت: امیرمحمد شهسوارانی با بیان اینکه یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است، اظهار داشت: توانایی یادگیری و عمل وابستگی کاملی به توانایی ذخیره اطلاعات در مغز دارد. بنابراین یکی از بهترین راه‌های بهبود کیفیت زندگی و توانمندسازی بشر تقویت حافظه است.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: راههای تقویت حافظه شامل حفظ کردن روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری و پرچربی، گرفتن رژیم‌های غذایی کم‌کالری، انجام ورزش‌های روزانه حداقل به مدت یک ساعت، پیاده‌روی روزانه بین یک تا دو ساعت و انجام تمرینات شناختی گوناگون است.

وی افزود: امروزه این تمرینات را می‌توان با استفاده از شطرنج ، سودوکو و برنامه‌هایی که در تلفن‌های همراه هستند اجرا کرد.

این روانشناس تصریح کرد: شیوه ساده‌تر تقویت حافظه حفظ کردن شماره تلفن به جای ذخیره کردن آن در تلفن همراه یا دفترچه است.

وی خاطرنشان کرد: حافظه به عنوان کارکرد اصلی مغز و فرایندهای شناختی است که آسیب‌های وارده به ‌آن طیف وسیعی از اختلالات روانی را به وجود می‌آورد همچنین از دست دادن  حافظه در دوران سالمندی منجر به بیماری‌های زوال عقل می‌شود که معروف‌ترین آن آلزایمر است.

برچسب ها: تدبیر24 ، حافظه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها