بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۵۳۶۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مهم‌ترین روش درمان بیماران مبتلا به پارکینسون، درمان دارویی است.
 تدبیر24مجید قاسمی  با بیان اینکه بیماری پارکینسون به دو دسته ارثی و غیرارثی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: معمولا پارکینسون در موارد ارثی در سنین زیر 50 سال و در موارد غیرارثی بعد از 50 سالگی بروز می‌کند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین علامت پارکینسون لرزش غیرطبیعی یک قسمت بدن است، افزود: علایم حرکتی غیرطبیعی مانند لرزش یک قسمت بدن، سفتی عضلات که در معاینات پزشکی بیشتر مشخص می‌شود، کندی حرکات در فعالیت‌ها و اختلال در راه رفتن به طوری‌که قدم‌ها کوتاه می‌شود و پا بر روی زمین کشیده شود، از جمله علایم پارکینسون است.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه پارکینسون یک بیماری مزمن پیش‌رونده و همیشگی است که منجر به ناتوانی بیمار می‌شود، افزود: مهم‌ترین روش درمان بیماران مبتلا به پارکینسون درمان دارویی است و توصیه می‌شود داروی بیماران تحت نظر پزشک متخصص تجویز و بیماران تحت نظر پزشک باشند.

قاسمی با بیان اینکه در موارد خفیف و سطحی بیماری از طریق دارو قابل کنترل است، گفت: در موارد مقاوم به درمان، جراحی‌هایی بر روی مغز انجام می‌شود که با تحریک سلول‌های مغزی علایم بیمار را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بعضا به اشتباه گفته می‌شود که کمبود اسید فولیک از عوامل ابتلا به بیماری است، تصریح کرد: کمبود اسید فولیک هیچ گونه تاثیری در ابتلا به بیماری ندارد و فراوانی ابتلا به بیماری در هر دو جنس به یک اندازه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها