بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۵۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰
یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: پارکینسون یک بیماری مغز و اعصاب است که معمولا با اختلال حرکتی آغاز می‌شود.
تدبیر24:  دکتر بابک آزادنیا  اظهار کرد: پارکینسون یک بیماری است که با افزایش سن، احتمال بروز و شیوع آن نیز بیشتر شده و به علت کمبود ماده‌ای به نام دوپامین در مغز ایجاد می‌شود.

وی افزود: در افرادی که دچار پارکینسون شده‌اند، قسمت‌هایی از مغز که مسئول ساختن دوپامین است از بین می‌رود.

آزادنیا تصریح کرد: آغاز و پیشرفت بیماری تدریجی است و با علائمی نظیر لرزش در یک دست همراه با درد شانه، کندی حرکات، سفت شدن عضلات که حالت یک طرفه پیدا می‌کند و کندی حرکات به صورت غیرقرینه همراه است.

این متخصص خاطرنشان کرد: بیشترین علائم پارکینسون علائم حرکتی است و بیشتر به صورت لرزش دست، کندی حرکت و جابه‌جایی بیمار بروز می‌کند و قدم‌های بیمار نیز کوتاه و سریع است.

وی افزود: در صورت پیشرفت بیماری، بیمار در برخواستن از صندلی و تعادل نیز دچار مشکل شده و دچار افتادن‌های مکرر نیز می‌شود. بیماران پارکینسون با مشکلاتی همچون اختلال معده، نفخ بعد از غذا، اختلال ادرار، کابوس و اختلال در خواب مواجه هستند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: عواملی مانند ژنتیک و محیط در ایجاد این بیماری موثرند؛ بدین معنا که افرادی که در خانواده‌شان فرد مبتلا به پارکینسون دانرد بیش از سایرین در معرض ابتلا به پارکینسون قرار می‌گیرند.

وی افزود: استفاده از انواع سموم، حشره‌کش‌ها، خوردن ضربه به سر و کار کردن با برخی فلزات خطرناک از عوامل محیطی ابتلا به بیماری پارکینسون است.

آزادنیا تصریح کرد: برای درمان بیماران از انواع مختلف داروها استفاده می‌شود تا ماده دوپامین مغز را افزایش دهد و اختلاف حرکتی بیمار را برطرف کند.

این متخصص مغز و اعصاب در پایان یادآور شد: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها و کافئین احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد. اضطراب نیز یک عامل تشدیدکننده بیماری است؛ بنابراین به بیماران توصیه می‌شود ضمن دوری از اضطراب، داروهای خود را مصرف کرده و از قطع خودسرانه داروها دوری کنند.
برچسب ها: تدبیر24 ، پارکینسون
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها