بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
یک کارشناس تغذیه ریفلاکس معده را یکی از مهم‌ترین مشکلات شایع گوارشی در ماه رمضان دانست و توصیه کرد که افراد برای پیشگیری از این مشکل قبل و همراه با غذا مایعات و آب کمتری بنوشند.
تدبیر24: مریم شیرمستی با اشاره به مشکلات گوارشی شایعی که در ماه رمضان وجود دارد، گفت: ریفلاکس معده از مهم‌ترین این مشکلات است و خصوصا در افرادی رخ می‌دهد که بلافاصله بعد از صرف غذا آن هم در وعده سحر می‌خوابند.

وی معتقد است: برای کنترل این شرایط باید از مصرف آب و مایعات فراوان همراه غذا خودداری کرد و از خوابیدن بلافاصله بعد از غذا و با معده پر پرهیز شود.

این کارشناس تغذیه تلخی دهان را از دیگر مشکلات شایع در ماه رمضان دانست که دلیل آن غلبه طبع صفرا است. در این صورت افراد باید بیشتر از غذاهای خنک استفاده کنند. همچنین مصرف عرق کاسنی دو مرتبه در روز و هر مرتبه یک نصف استکان مفید است. مصرف خاکشیر هم می‌تواند موثر باشد و از تلخی دهان در طول روز بکاهد.

وی افزود: ورم معده از دیگر مشکلات گوارشی شایع در ماه رمضان است که در افراد مبتلا به زخم معده بیشتر دیده می‌شود. در این شرایط افراد باید از غذاهایی بین افطار و سحر استفاده کنند که فشار کمتری به دستگاه گوارش آنها وارد کند.

شیرمستی خاطرنشان کرد: سبزیجات فراوان، نوشابه‌های گازدار، قهوه و چای غلیظ از جمله مواد غذایی است که باعث فشار به معده می‌شود.

وی به افرادی که دچار این مشکل هستند توصیه کرد: بین وعده افطار تا سحر دو فنجان عرق نعناع مصرف کنند.

این کارشناس تغذیه با اشاره به خاصیت ضد التهابی ماهی، مصرف ماهی در وعده افطار را نیز برای افراد مبتلا به ورم معده مفید خواند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها