بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۵۳۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۷
تاسیس دانشگاه ایرانیان، برداشت 16 میلیارد ریالی از حساب دولت و ساختمان لادن با اینکه سبب شد احمدی نژاد و برخی از نزدیکانش مانند بقایی باز هم در خبرها حضوری فعال داشته باشند اما از برخی دیگر از یاران وی مانند مشایی و رحیمی خبری نیست. قطعاً با خبر شدن از وضعیت افرادی که روزگاری نه چندان دور با اظهارات بدیع خود! سبب جنجال و حاشیه سازی می شدند امروز خالی از لطف نیست.
احمدی نژاد در کابینه اش مردان جنجالی کم نداشت. او هم خود حاشیه ساز بود ،هم معاونان و مشاورانش. گویی با رفتن احمدی نژاد و دوستانش حاشیه ها هم از این کشور رخت بربسته اند. کمتر زمانی بود که خبری از مرد پرحاشیه سیاست ایران و حلقه اطرافش تیتر نخست رسانه های داخلی و خارجی نباشد. یک روز مشایی، روز دیگر رحیمی، بقایی ، ملک زاده، الهام و ...  سیاست ایران طی هشت سال ریاست جمهوری احمدی نژاد از این افراد که هر یک به تنهایی برای بهم زدن آرامش کشور کافی بودند، کم نداشت.

به گزارش فردا، احمدی نژاد پس از 8 سال هم دوست نداشت دنیای سیاست را ترک و بدور از حاشیه ها باشد. او می خواست یار جنجالیش را جایگزین خود کند ولی رد صلاحیت مشایی سبب شد جریان منتسب به او به کمای سیاسی بروند. اما وی که دوست نداشت به حاشیه رانده شود با تاسیس دانشگاه ایرانیان دوستانش را به دور هم جمع کرد تا بتوانند در کنار هم برای آینده جریان خود فکری بکنند.
تاسیس دانشگاه ایرانیان، برداشت 16 میلیارد ریالی از حساب دولت و ساختمان لادن با اینکه سبب شد احمدی نژاد و برخی از نزدیکانش مانند بقایی باز هم در خبرها حضوری فعال داشته باشند اما از برخی دیگر از یاران وی مانند مشایی و رحیمی خبری نیست. قطعاً با خبر شدن از وضعیت افرادی که روزگاری نه چندان دور با اظهارات بدیع خود! سبب جنجال و حاشیه سازی می شدند امروز خالی از لطف نیست. 

سکوت معنادار مشایی

 
مشایی مرد متفاوت دولت احمدی نژاد بود که حتی برخی هواداران سرسخت احمدي نژاد مانند حسين شريعتمداري و فاطمه رجبي هم از احمدی نژاد خواسته بودند وي را به دليل اظهارات جنجال برانگيزش برکنار کند ولي در مقابل اعتراض حتی هواداران، احمدی نژاد از او حمایت بیشتری می کرد. باید گفت روابط احمدی نژاد با مشایی چیزی فراتر از یک همکاری ساده در دولت بود.مشایی که با نام لیدر جریان انحرافی بیشتر شناخته می شد پس از ردصلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی روحانی ترجیح داد سکوت کرده و در حاشیه به فعالیت‌های خود ادامه دهد. 

مشایی پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم در مصاحبه ای گفته بود: «پس از پایان دولت احمدی نژاد به دفتر رییس جمهور سابق رفته و باز هم رییس دفتر احمدی نژاد خواهم بود. او هر کجا برود، من هم همراهی اش خواهم کرد.»

وی همچنین با بیان اینکه بنده در هیات امنای دانشگاه ایرانیان هستم، راه‌اندازی دانشگاه را برنامه همراهان خود دانسته و در خصوص برنامه ریزی برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۶ گفته بود: 4 سال دیگر چه کسی می‌داند که چه اتفاقی می‌افتد و چه کسی می‌داند که زنده است.

اما پس از اینکه مشایی گفت که از اعضای هیات امنای دانشگاه ایرانیان است، شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد، فهرست اعضای هیات موسس دانشگاه ایرانیان به دلیل حضور مشایی و بقایی در این هیات به تایید نرسیده است.

 گفته می شود بر اساس مقررات وزارت علوم، اعضای هیات موسس باید علاوه بر دارا بودن مدارک تحصیلی بالا دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و علمی باشند که مشخص نیست اسفندیار رحیم‌مشایی که هم‌اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل دانشگاه پیام‌نور است، چگونه می‌تواند به‌عنوان عضو هیات موسس فعالیت کند.

حال معلوم نیست مرد پرحاشیه دو دولت احمدی نژاد این روزها چه می کند. در گوشه ای به دور از حاشیه زندگی می کند یا برنامه ای برای آینده سیاسی خود دارد.  
 
رحیمی و شایعه بازداشت 

 
محمد رضا رحیمی یکی دیگر از مردان پرحاشیه دولت احمدی نژاد بود که در سوابق خود حمایت از هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۴را یدک می کشد.

رحیمی در زمانی به عنوان معاون اول رییس جمهور انتخاب شد که برخی از نمایندگان مجلس با پیگیری شکایت خود از وی بر این اعتقاد بودند که تخلفات وی در یک پرونده فساد مالی محرز  و تمامی اسناد آن هم موجود است. اتهامات سنگینی به او وارد شده از انتساب وی به جریان انحرافی گرفته تا اتهام داشتن مدرک تحصیلی تقلبی و پرونده اختلاس بیمه ایران. اما با وجود تشکیل پرونده بیمه ایران و محاکمه بیش از ۵۰ متهم این پرونده، پرونده این فرد تاکنون و با گذشت چند سال همچنان در دادسرا قرار دارد.

رحیمی که در آخرین روز ثبت نام انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم و تنها ۵ دقیقه مانده به اتمام این مهلت ثبت نام کرد 2 روز بعد از کاندیداتوری انصراف داد. حال گفته می شود وی به دلیل ابهاماتی که در خصوص عملکرد ش در بیمه ایران و مسائل ارز وجود داشته، مورد بازجویی قرار گرفته است. با این حال برخی از رسانه های داخلی خبر از بازداشت وی می دهند و علی مطهری، نماینده مجلس نیز در این خصوص گفته است: «اخباری دال بر بازداشت رحیمی شنیده‌ام.» ولی وکیل مدافع معاون اول دولت دهم، این خبر را تکذیب کرده و افزوده است: هرگز نام موکلش در کیفرخواست مربوط به پرونده بیمه ایران مطرح نبوده است. اما با توجه به غیبت طولانی اش مشخص نیست رحیمی این روزها چه می کند . 
 
مردی که هنوز حاشیه ساز است

 
«بقایی» نامی است که این روزها بیشتر از نام دوستان دیگر احمدی نژاد به گوش می رسد. معاون اجرایی رئیس‌جمهور سابق تنها دولتمرد دولت دهم است که این روزها حضوری فعالی در رسانه و فضای سیاسی کشور دارد. وی که در دولت گذشته معاون رئیس جمهور در سازمان میراث فرهنگی نیز بوده این روزها تمام تلاش خود را معطوف دانشگاه احمدی نژاد کرده است. در واقع او و احمدی نژاد تنها کسانی هستند که هنوز هم حاشیه سازند.
 
پاسخگویی به اتهامات ترکان در مورد 16 میلیارد برداشت شده از دولت برای دانشگاه ایرانیان، نوشتن نامه به روحانی و پیگیری امور این دانشگاه  از طریق مصاحبه با خبرگزاری‌ها  بخشی از کارهای امروز بقایی است. او در واقع امروز سخنگوی احمدی نژاد و دانشگاه منتسب به اوست.  
 
حالا باید منتظر ماند و دید عاقبت دانشگاه ایرانیان به کجا می انجامد. آیا مردان حاشیه ای دولت پیش موفق به تأسیس دانشگاه خواهند شد یا به غیبتی طولانی مدت از فعالیتهای سیاسی تن خواهند داد؟ 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها