بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۴۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که می‌توان از طریق نوع نگاه نوزادان تازه متولد شده احتمال بیش‌فعال شدن آنان را در سال‌های آتی پیش‌بینی کرد.
  تدبیر24 : محققان در این تحقیق، با ثبت مدت زمان خیره شدن نوزادان به یک تصویر، نوع نگاه 80 نوزاد یک تا چهار روزه را بررسی کردند.

محققان سه تا 10 سال بعد از والدین این کودکان خواستند تا پرسشنامه‌هایی را درباره خلق‌و‌خوی کودکانشان تکمیل کنند.

آنها دریافتند نوزادانی که مدت زمان کمتری روی یک عکس تمرکز می‌کنند، احتمال بیشتری داشت که در سال‌های بعد بیش‌فعال شوند.

همچنین بر اساس نتایج این تحقیق، نوزادانی که توانایی تمرکز روی یک تصویر را ندارند در سال‌های کودکی دچار مشکلات رفتاری خواهند شد.

انجلیکا رونالد، مولف این تحقیق و استادیار دانشگاه بروکبک لندن اظهارکرد: ما توانستیم از طریق تفاوت توجه بصری نوزادان، احتمال بیش‌فعالی را در بزرگسالی آنها پیش‌بینی‌کنیم.

پژوهشگران در حال حاضر به مکانیسم ارتباط بین توجه بصری و رفتارهای دوران کودکی پی نبرده‌اند که برای درک این ارتباط نیاز به تحقیقات بیشتری است.

به گفته رونالد، کشف این تفاوت بزرگ (نوع نگاه نوزادان) باعث شگفتی دانشمندان شده است.

وی در ادامه افزود: این پژوهش نشان می‌دهد نوزادان لوح نانوشته نیستند بلکه تفاوت‌های آشکاری بین آنان وجود دارد.

او معتقد است این تفاوت‌ها در نوزادان احتمالا به سبب ژنتیک یا محیط رشد آنان است و حتی اگر نوع توجه افراد ناشی از عوامل ژنتیکی باشد، باز هم می‌توان راه‌هایی برای افزایش توجه‌شان ارائه داد.

این مطالعه در مجله Science Reports منتشر شده است.
برچسب ها: تدبیر24 ، نوزادان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها