بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۵۴۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
 تدبیر24 :   دانشمندان بریتانیایی و دانمارکی با بررسی لاروی گورخرماهی نشان داده‌اند چگونه ترمیم‌شدن زخم می‌تواند منجر به سرطان پوست شود.

 تصاویر زنده نشان دادند سلول‌های التهابی محافظت‌کننده از سیستم ایمنی بدن موسوم به نوتروفیل‌ها از محل زخم منحرف شده و به سمت سلول‌های پیش‌سرطانی پوست اطراف منتقل شدند.

نوتروفیل‌های تازه‌ از راه رسیده موجب تقسیم‌شدن این سلول‌های پوستی شدند و این موضوع سلول‌های پیش‌سرطانی را به سمت سرطانی‌شدن سوق داد.

نتایج بدست‌آمده، شواهد دیداری مستقیمی از ارتباط فیزیکی بین التهاب مرتبط با زخم و ایجاد سرطان پوست ارائه دادند.

به گفته دانشمندان دانشگاه بریستول، گلبول‌های سفید به ویژه نوتروفیل‌ها که معمولا به عنوان بخشی از سیستم ایمنی تعبیه‌شده در بدن عمل می‌کنند، توسط سلول‌های پوستی پیش‌سرطانی مجاور طوری جذب شدند که منجر به تکثیر سلول‌های تومور در سیستم آزمایشگاهی مدل گورخرماهی از ملانوم انسانی شدند.

تیم علمی پیش‌تر می‌دانست که التهاب یکی از 10 عامل سرطان است. سرطان همچنین به عنوان زخمی که ترمیم نمی‌شود، توصیف می‌شود. با این حال، جزئیات درباره این موضوع که چگونه آسیب فیزیکی به بافت‌های بدن ممکن است بر پیشرفت سرطان اثر بگذارد، به صورت معما باقی مانده بود.

دانشمندان از لاروی اصلاح‌شده گورخرماهی برای مشاهده ارتباط بین التهاب مرتبط با زخم و ملانومی که در بدن ماهی زنده رشد کرد، استفاده کردند. آن‌ها رخدادها و تغییرات سلولی را با استفاده از تصویربرداری زنده و با کمک یک میکروسکوپ لیزری اسکنر کانفوکال مشاهده کردند.

محققان در آزمایشات بیشتر دریافتند نوع خاصی از مولکول سیگنال‌دهنده به نام prostaglandin E2 که توسط نوتروفیل‌ها ترشح می‌شود، بخشی از سیگنالی است که رشد سلول مرتبط با سرطان را در سیستم آزمایشگاهی هدایت کرد.

در این میان، سطوح بالای نوتروفیل‌ها در نمونه‌های بالینی انسانی از ملانوم شناسایی شدند که متعلق به افراد سرطانی بودند.

همچنین افزایش تکثیر سلول‌های ملانوم با شانس زنده‌ماندن پایین مرتبط بود و این موضوع نشان می‌دهد یافته‌های جدید می‌تواند برای بیماران سرطانی کارآمد باشد.

جزئیات این تحقیق در مجله EMBO ارائه شد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها