بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۵۴۲۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
 تدبیر24: یک کارشناس تغذیه گفت: روش طبخ ماهی ایرانی‌ها به‌ هیچ‌ وجه درست نیست.

غلامحسین اکبری بیان کرد: غذاهای دریایی حاوی مقداری ید هستند و ماهیت این عنصر شور است که باعث ایجاد تشنگی پس از مصرف می‌شود.

وی اضافه کرد: روش طبخ ماهی ما ایرانی‌ها به‌ هیچ‌وجه درست نیست. معمولا ماهی را با حجم بالایی از نمک و سایر ادویه‌ها، طعم‌دار کرده و سپس در روغن فراوان سرخ می‌کنیم که خود فرآیند سرخ کردن، می‌تواند باعث افزایش حس تشنگی پس از مصرف ماهی شود.

اکبری ادامه داد: اگر پروتئین مرغوبی مانند گوشت ماهی را با روش بخارپز، تنوری یا فرپز، طبخ و به‌ جای نمک فراوان با مقداری آبلیموی تازه گوشت را طعم‌دار کنید و در کنارش هم کمی از سبزی‌های مختلف مانند هویج، قارچ یا کلم بروکلی بپزید و بخورید، به‌ طور حتم تشنگی ناشی از آن کاهش خواهد یافت.

این کارشناس اظهار کرد: به افرادی که عادت خوب ماهی خوردن دارند، توصیه می‌‎شود ماهی را از رژیم غذایی ماه رمضان حذف نکنند؛ بلکه حجم مصرف و نوع استفاده از آن را تعدیل و اصلاح کنند.

وی خاطرنشان کرد: پروتئین‌ها می‌توانند با افزایش حجم ادرار و حس تشنگی، مشکلاتی را در طول روز برای افراد روزه‌دار بوجود آورند. از این رو، بهتر است گوشت، مرغ و ماهی با حجم بالایی از سبزی‌ها و صیفی‌های آبدار در وعده سحری مصرف شود تا مشکل تشنگی روزانه پیش نیاید.

اکبری یادآور شد: همچنین بهتر است غلات سبوس‌دار را نیز که حاوی فیبر هستند به‌ جای غلات آرد سفید در رژیم غذایی سحری خود گنجاند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها