بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۴۶۸۹
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
اکنون که ایران با شش قدرت جهانی به توافق رسیده و طبیعتا باید در انتظار شکوفایی اقتصادی بود، پرسش این است که آیا ورزش هم از این توافق بهره می برد و اگر پاسخ مثبت است چگونه باید از این موقعیت بهره جست؟
 تدبیر24اولین اتفاقی که با رفع تحریم ها برای ورزش ایران روی می دهد آزاد شدن ۱۰۰ میلیون دلار پول بلوکه شده فوتبال است که می‌تواند زیرساخت های مناسبی برای فوتبال و ورزش کشور به حساب بیاید.

خبرگزاری رویترز در گزارشی پیرامون این ماجرا نوشت: ورزش ایران را باید درخشان ترین و رو به رشدترین ورزش منطقه دانست. ایران که تا پیش از این در ورزش های گروهی موفقیت چندانی نداشت امروز پیشرفت شایان توجهی را به خود دیده است و در رویدادهای جهانی به میدان می رود. بسکتبال و هندبال ایران رشد خوبی داشته اند و والیبال را باید جزو قدرتهای جهانی دانست.

ایران در کشتی، وزنه برداری، ورزش های رزمی، فوتبال ساحلی، فوتسال، شمشیربازی، تنیس روی میز، دو و میدانی و ورزش های پارالمپیکی نه تنها سرآمد کشورهای منطقه بلکه در برخی از آنها در جهان یکه تاز است. این در حالی است که این کشور در سال های گذشته در انزوا قرار داشته و حتی برگزاری برخی دیدارهای دوستانه هم برای ورزشکاران میسر نبوده است.

اکنون با رفع تحریم ها، نه تنها میلیون ها دلار بلوکه شده در انتظار آزاد شدن است، بلکه مسیر روابط فیمابین هموار می شود. همه اینها منوط به این است که مدیریت صحیحی در این خصوص صورت بگیرد.

تیم های ورزشی بزرگ جهان از جمله بارسلونا، بایرن مونیخ، منچستریونایتد و چلسی سال های سال است که اردوهای تابستانی خود را در کشورهای منطقه و آسیا برگزار می کنند. قطر و امارات کشورهای کوچک منطقه هستند که به راستی امکانات و مواهب طبیعی کشور ما را ندارند اما از آنجا که زیرساخت های مناسبی دارند و البته دیپلماسی ورزش آنها از ورزش ما کارآمدتر است، هرساله میزبان این تیم ها هستند که بی تردید به رشد ورزش کشورشان کمک کرده است.

منطقه آزاد کیش یکی از مناطقی است که می تواند گردشگری ورزشی را رونق ببخشد به شرط آنکه زیرساخت های لازم، فراهم شود. اکنون که مذاکرات ایران با قدرت های جهانی به سرانجام رسیده ورزش هم باید از این موفقیت جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی بهره مند شود و شاهد رشد آن باشیم.

اکنون بحث مدیریت ورزشی مطرح است و البته دیپلماسی ورزشی. باید دید آیا در سال های آینده می توان شاهد حضور تیم های بایرن مونیخ، بارسلونا، رئال مادرید و منچستریونایتد در کشور باشیم. روابط چندجانبه با این باشگاه ها می تواند گام بلندی باشد در جهت توفیقات بیشتر ورزشی.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها