بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۴۹۳۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
ظریف در پاسخ به جان‌کری:
دکتر "محمد جواد ظریف"، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به سخنان جان کری، وزیر خارجه آمریکا در جلسه شورای روابط خارجی این کشور پاسخ داد.
 تدبیر24 وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سخنان  وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه شورای روابط خارجی، ضمن تاکید بر اینکه "صرفا به دلیل اشاره ناقص آقای کری به برخی نکات مطروحه در مذاکرات، ناگزیر باید نکاتی را مطرح کنیم"؛ اظهار داشت:‌

1-همان‌گونه که بارها اعلام کرده‌ایم مقاومت مردم ایران در برابر فشارهای مختلف بین‌المللی برای کنار گذاشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و پیگیری حقوق خود بر مبنای ان‌پی‌تی که در حماسه سیاسی انتخابات سال 92 با حضور 73 درصدی مردم در انتخابات متبلور شد، در نهایت آمریکا را وادار ساخت که راه تقابل را کنار گذاشته و تمرکز خود را بر حل و فصل موضوع از طریق گفت‌وگو قرار دهد، موضوعی که آقای کری امروز به نحوی به آن اشاره کرد.

2- اما متاسفانه امروز نیز وزیر خارجه آمریکا یک‌بار دیگر از طناب پوسیده "توان آمریکا برای استفاده از نیروی نظامی" سخن گفت. آقای کری به خوبی می‌داند که در طول مذاکرات بی‌فایده بودن این تهدیدات توخالی علیه ملت ایران و مقاومت مردم ایران در برابر این‌گونه اقدامات را بارها شنیده است. علاوه بر اینکه این حرف‌ها مربوط به قرن گذشته است و امروز مخالف قواعد آمره حقوق بین‌الملل است، بلکه حتی خود ایشان و دیگر مقامات آمریکایی نیز بارها اذعان کرده‌اند که این تهدیدها هیچ تاثیری در اراده مردم ایران نداشته و وضعیت را به ضرر آنها تغییر خواهد داد. لذا بهتر است آمریکایی‌ها عادت دیرینه خود را فراموش کنند و زبان تهدید و تحریم علیه این مردم بزرگ را یک‌بار و برای همیشه کنار بگذارند و بی‌جهت مصداق این مصرع معروف حافظ نشوند که "عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری!"

3- در ارتباط با شعار مردم ایران نسبت به سیاست‌های دولت آمریکا، در طول مذاکرات بارها به آقای کری تاکید کردم که مردم ایران بزرگوار و فهیم‌اند و بی‌دلیل نسبت به اقدامات دیگران عکس‌العمل تند نشان نمی‌دهند. شما به دنبال علت بگردید و نه معلول. علت خشم مردم ایران، سیاست‌های آمریکا در طول بیش از 60 سال گذشته در کودتا علیه یک حکومت دمکراتیک و حمایت از دولت کودتا در سال 1332، پشتیبانی همه‌جانبه از رژیم پهلوی، حمایت از رژیم صدام حسین در جنایات بیشمار علیه مردم ایران و عراق از جمله استفاده از سلاح‌های شیمیایی و اقدامات خصمانه دیگر علیه ملت ایران من‌جمله اتهامات بی‌اساس علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و تحمیل تحریم‌های ظالمانه و کور علیه این مردم است.

4- متاسفانه آقای کری در سخنان امروز خود تعهدات برجام را با مفاد قطعنامه 2231 خلط کرد. در متن برجام به روشنی آمده است که مفاد قطعنامه به عنوان مفاد برجام تلقی نمی‌شود و لذا در توافق ایران و 1+5، مفاد قطعنامه موضوعیت ندارد. برخی مواردی که ایشان در مورد اقدامات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و حمایت ایران از متحدین منطقه‌ای‌اش که در صف مقدم مبارزه با داعش و افراط قرار دارند، مطرح کرد هیچ‌گونه ارتباطی به توافق ندارد و لذا همان گونه که در بیانیه مورخ 29 تیر ماه (20 جولای ) وزارت خارجه بیان شده است، جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریزم و افراط در منطقه از کلیه امکانات خود بهره‌برداری خواهد کرد.

5- سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقه‌ای و ارتباط با آمریکا کاملا روشن است و دولتمردان کشور در کنار ارتش، سپاه و نیروهای مسلح و در چارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف یک سیاست واحد را دنبال می‌کنند و تفاوتی بین نظامیان و غیرنظامیان وجود ندارد. تلاش برای اختلاف انداختن بین مسئولین جمهوری اسلامی ایران به دلیل دقت و هوشیاری مقامات کشور و مردم هوشمند ایران، محتوم به شکست است. مسئولین آمریکایی نیز که نتیجه این دسته‌بندی‌های ساختگی را قبلاً دیده‌اند بهتر است اشتباهات گذشته خود را دوباره تکرار نکنند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
1
0
یعنی میشه رابطه خوب سیاسی اقتصادی ایران با غرب و امریکا؟؟
چیزی که در دو طرف مخالفان جدی و قوی دارد!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
0
0
آقای ظریف اون روز که با این شیطان قدم می زدی و لبخند می زدی، ما داشتیم به شما هشدار می دادیم!
اما اونقدر سرمست از رؤیاهای فانتزی تون بودید و خیال کردید با افرادی قانونمند و اخلاق مدار و باشعور و صلح طلب مواجهید، که به هشدارهای ما توجه نمی کردید!

ما می گفتیم اعتماد کردن به این مار خوش خط و خال کودکانه است، علما گفتن با اونها دست هم که می دید مراقب باشید انگشت‎تان را خرد نکنند، اما شما گوشتان بدهکار نبود!

اینهمه امتیاز دادید، بر مبنای "اعتماد" به اونها، برای کشور تعهد بین المللی ایجاد کردید، حالا که خرشون از پل گذشت مثل آب خوردن زدن زیر همه چیز!

حالا بدوید دنبالشون
همه این وقایع، همه آن هشدارها، همه آن بی توجهی ها و ... در تاریخ ثبت می شود و آیندگان قضاوت خواهند کرد!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها