سناریوهای احتمالی تعارض ایران و غرب دکتر عشایری

سناریوهای احتمالی تعارض ایران و غرب

از زمان روی کارآمدن دولت یازدهم و دوازدهم درایران؛ اصلی ترین دغدغه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، مدیریت سیاست هسته ای و پیگیری آن از طریق دیپلماتیک است.
نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۱۰ آرشیو
تشدید خشونت‌های خانگی علیه زنان در ایام کرونا مینو مرتاضی

تشدید خشونت‌های خانگی علیه زنان در ایام کرونا

فرهنگ‌ها به دلیل نقشی که در ساخت نقش‌ها، انتظارات و ارزش‌ها در جامعه و خانواده دارند، در گسترش یا کاهش خشونت‌ها در جامعه و خانواده نقش موثر ایفا می‌کنند.
آرشیو نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۸
پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۵۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: مصرف گوشت توسط انسان با انتخاب و گزینش نوع معینی از گوشت همراه بوده و نخوردن نوع معینی از گوشت متکی بر برخی اعتقادات و یا عادت‌های مخصوصی است.
  تدبیر24:  علیرضا رفیعی‌پور گفت: این گوشت حاوی پروتیین‌های با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین‌های مفید و مورد نیاز بدن نظیر ویتامین‌های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم است.

رفیعی‌پور اظهارکرد: گوشت شترهای کم‌سن و سال که بین یک تا سه ساله هستند از نظر مزه، طعم و نرمی شبیه گوشت گوساله است، اما دلایلی که باعث شده مردم گمان کنند این گوشت دیرپز است، استفاده از گوشت شتر پیر است.

وی افزود: هر چه عمر شتر بالا برود پیوند بین بافت‌های گوشت آن افزایش یافته و حرارت پخت دیرتر بر آن تاثیر می‌گذارد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه گوشت شتر پیر برای سرخ‌کردن مناسب نیست، اظهارکرد: میزان کلاژن این نوع گوشت زیاد و حین سرخ‌کردن ناپز می‌ماند.

رفیعی‌پور ادامه داد: کوهان شتر چربی خالص است، زیاده‌روی در مصرف آن برای تمام افراد بویژه افراد با چربی خون بالا بسیار مضر است.

وی تصریح‌کرد: گوشت شتر در بیشتر نقاط به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، بنابراین هنگام تهیه آن دقت کنید که ظاهر گوشت لزج، چسبنده و مترشح نباشد و عضلات سفت و قوام طبیعی داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: هر نوع بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، تعفن و کپک‌زدگی علامت فساد گوشت بوده و خشک و چروکیده بودن از علایم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیربهداشتی است.

رفیعی‌پور خاطرنشان کرد: این گوشت با دیگر فرآورده‌های آن "دل، جگر، قلوه" باید داخل یخچال‌های ویترین‌دار نگهداری شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها