بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۵۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: مصرف گوشت توسط انسان با انتخاب و گزینش نوع معینی از گوشت همراه بوده و نخوردن نوع معینی از گوشت متکی بر برخی اعتقادات و یا عادت‌های مخصوصی است.
  تدبیر24:  علیرضا رفیعی‌پور گفت: این گوشت حاوی پروتیین‌های با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین‌های مفید و مورد نیاز بدن نظیر ویتامین‌های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم است.

رفیعی‌پور اظهارکرد: گوشت شترهای کم‌سن و سال که بین یک تا سه ساله هستند از نظر مزه، طعم و نرمی شبیه گوشت گوساله است، اما دلایلی که باعث شده مردم گمان کنند این گوشت دیرپز است، استفاده از گوشت شتر پیر است.

وی افزود: هر چه عمر شتر بالا برود پیوند بین بافت‌های گوشت آن افزایش یافته و حرارت پخت دیرتر بر آن تاثیر می‌گذارد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه گوشت شتر پیر برای سرخ‌کردن مناسب نیست، اظهارکرد: میزان کلاژن این نوع گوشت زیاد و حین سرخ‌کردن ناپز می‌ماند.

رفیعی‌پور ادامه داد: کوهان شتر چربی خالص است، زیاده‌روی در مصرف آن برای تمام افراد بویژه افراد با چربی خون بالا بسیار مضر است.

وی تصریح‌کرد: گوشت شتر در بیشتر نقاط به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، بنابراین هنگام تهیه آن دقت کنید که ظاهر گوشت لزج، چسبنده و مترشح نباشد و عضلات سفت و قوام طبیعی داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: هر نوع بوی غیرطبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، تعفن و کپک‌زدگی علامت فساد گوشت بوده و خشک و چروکیده بودن از علایم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیربهداشتی است.

رفیعی‌پور خاطرنشان کرد: این گوشت با دیگر فرآورده‌های آن "دل، جگر، قلوه" باید داخل یخچال‌های ویترین‌دار نگهداری شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها