بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۵۵۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
امروزه تَب مُدگرایی در ایران، به خصوص در شهرهای بزرگ، به دغدغه برخی از جوانان ما تبدیل شده است. در گذشته این دقدقه ها بیشتر در مدل مو، مارک لباس، ساعت و زیورآلات خلاصه می شد؛ اما امروزه عمل های زیبایی، مُد شده و خواب و خوراک را از برخی جوانان ایرانی گرفته است! پیشتر، همین عمل های زیبایی هم در عمل بینی (به صورت سربالا!)، گذاشتن گونه و از این دست، خلاصه و مُد شده بود، اما امروزه عمل «گوش الاغی»، «زبان ماری» و «فک سگی» مُد شده است!
 تدبیر24:امروزه تَب مُدگرایی در ایران، به خصوص در شهرهای بزرگ، به دغدغه برخی از جوانان ما تبدیل شده است.
در گذشته این دغدغه ها بیشتر در مدل مو، مارک لباس، ساعت و زیورآلات خلاصه می شد؛ اما امروزه عمل های زیبایی، مُد شده و خواب و خوراک را از برخی جوانان ایرانی گرفته است!
پیشتر، همین عمل های زیبایی هم در عمل بینی (به صورت سربالا!)، گذاشتن گونه و از این دست، خلاصه و مُد شده بود، اما امروزه عمل «گوش الاغی»، «زبان ماری» و «فک سگی» مُد شده است!
 
 

 
 
بزرگی در مورد «گوش الاغی» می گفت: "خَریّت را می توان با رفتار هم نشان داد و هیچ نیازی به عمل مربوطه نیست! "
با این روند پیشرفتی که این گونه از عمل ها دارند، ترس ما این است که برخی جوانان در آینده، شبیه «زامبی»ها باشند تا انسان!
چال گونه یا چال خنده!
اما در جدیدترین مُد ظهور کرده که با یک جستجوی کوچک در اینترنت بسیاری از مراکز مشاوره آن هم یافت می شود، عمل زیبایی "چال گونه یا چال خنده" می باشد!
"چال گونه یا چال خنده" فقط در موقع حرکت صورت و یا هنگام خندیدن نمایان می شود، که بسیاری از مردم به صورت مادرزاد، در یکطرف یا دوطرف لُپ خود این چال را دارند.
یکی از مشاوره دهندگان برای این نوع از عمل زیبایی، به دختران جوان در سایت خود آورده است:
«از بارزترین شاخص های زیبایی صورت به هنگام خنده و ملاحت صورت می باشد که مورد علاقه دختران جوان می باشد و به راحتی می توان با یک عمل جراحی سرپایی به آن دست پیدا کرد. افرادی که متقاضی این جراحی می باشند باید بدانند، چال گونه فرو رفتگی کوچکی است که حدود 3 سانتی متر از گوشه دهان و حدود 6 سانتی متر از گوشه خارجی چشم همان سمت قرار گرفته است و در حالت خندیدن و صحبت کردن می تواند جلوه گر باشد.»
همچنین این مشاوره دهنده می گوید: چال گونه می تواند در یک طرف یا دو طرف صورت ظاهر شود که بر حسب سلیقه بیمار انتخاب می شود.
 


یک مشاوره دهنده دیگر که گویا مطبش در فرمانیه تهران است، برای ترغیب جوانان اینگونه استدلال کرده است:
«بر اساس اعتقادات سنتی مردم آسیا، وجود یک زنخدان یا چال خنده در صورت فرد نشان دهنده طالع و بخت و اقبال زیاد فرد است، در حالی که در فرهنگ غرب به این موضوع به عنوان زیبایی و یک ویژگی منحصر به فرد نگاه می شود».
گفتنی است این عمل جراحی پلاستیک که تحت بی هوشی موضعی انجام می شود برای هر طرف صورت حدود یک میلیون تومان آب می خورد!
علت چال خنده مادرزاد و طبیعی جیست؟
اما در حالت طبیعی، علت اینکه چرا برخی از افراد چال خنده دارند، وجود شکل خاص و غیر طبیعی یک عضله صورت می باشد. این عضله که بنام زایگوماتیک ماژور نامیده میشود بطور طبیعی از یکطرف به استخوان گونه متصل است و از سمت دیگر به گوشه لب متصل می باشد.
در افرادیکه چال خنده دارند عضله زایگوماتیک ماژور دو تنه دارد به عبارت دیگر عضله از طرفی که به گونه متصل است طبیعی می باشد ولی در سمت مقابل که به گوشه لب متصل می گردد دو سر دارد یک سر بجای طبیعی آن یعنی گوشه لب متصل میگردد ولی سر اضافی به بافت نرم مجاور گوشه لب متصل است لذا در هنگام انقباض عضله سری که به گوشه لب متصل است لب را می کشد و به حالت لبخند در می آورد و سر دوم ( سراضافی ) که به بافت نرم متصل به پوست وصل است , با کشیدن پوست باعث ایجاد چال میشود که اصطلاحا" به آن چال خنده گفته میشود.
این صفت از لحاظ ژنیتیکی غالب بحساب می آید یعنی اگر یکی از والدین چال خنده داشته باشند شانس اینکه فرزندان آنان نیز چال خنده داشته باشند زیاد است. چال خنده با افزایش سن گودیش کمتر میشود بطوریکه در سنین بالا از بین می رود.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها