بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۵۳۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶
دادگاهی در لیبی سیف‌الاسلام قذافی پسر معمر قذافی دیکتاتور معدوم این کشور را به طور غیابی به اعدام با شلیک گلوله محکوم کرد.
تدبیر24:دادگاهی در لیبی سیف‌الاسلام قذافی پسر معمر قذافی دیکتاتور معدوم این کشور را به طور غیابی به اعدام با شلیک گلوله محکوم کرد.
 
این دادگاه همچنین «عبدالله السنوسی» رئیس دستگاه اطلاعات و البغدادی المحمودی آخرین نخست‌وزیر قذافی و شماری دیگر از نزدیکان وی را به اعدام محکوم کرد.
 
دستگاه قضایی لیبی همچنین 6 تن از عناصر رژیم سابق لیبی را به اعدام محکوم کرد.
 
محاکمه سران رژیم سابق لیبی که از 24 مارس 2013 میلادی (4 فروردین 92) آغاز شده بود تاکنون محکومیت هیچ یک از این افراد را در پی نداشت که این ام موجب نارضایتی مردم لیبی شده بود.
 
پس از گذشت 4 سال از سرنگونی «معمر قذافی» در جریان قیامی که با حمایت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) صورت گرفت، هرج و مرج بر لیبی حاکم شده است و در حال حاضر نیروهای دولتی با شبه‌نظامیان مسلح که بخش‌هایی از این کشور را اشغال کرده‌اند و از حمایت‌های مالی و تسلیحاتی منطقه‌ای و بین المللی برخورداند، می‌جنگند.
 
تاکنون نشست‌هایی که کشورهای همسایه لیبی و شورای امنیت سازمان ملل متحد برای حل بحران این کشور برگزار کرده اند، هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است.
 
در حال حاضر در لیبی دو دولت بر سر قدرت با یکدیگر درگیرند. یکی دولت موقت برخواسته از پارلمان که مقر آن شهر البیضا در شرق و یکی دولت نجات ملی برخواسته از کنگره ملی سابق لیبی که دوره آن به پایان رسیده است می‌باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
0
0
بابا و برادراشو کشتند خودشو زنده بزارن!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها