بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۵۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲
یک کودک هشت ساله به نام Jessica walker دچار بیماری پیکا - سندروم خوردن مواد غیر غذایی - از بدو تولد است و به خوردن موادی چون اسباب‌بازی، شن و ماسه، کیسه پلاستیکی محافظ وسایل و حتی غذای حیوانات علاقه شدید دارد.
 تدبیر24: این کودک هشت ساله از خوردن مواد غذایی سالم از جمله مرغ، گوشت و سایر مواد غذایی اجتناب می‌کند. اشتها و ولع غیرعادی او برای خوردن مواد غیر غذایی نخستین‌بار هنگامی که او کودکی نوپا بود توسط مادرش شناسایی شده است.

این کودک همچنین موادی چون صابون حمام، اسفنج‌ها، گل و گیاهان و هر چیزی را که می‌توان خورد، در دهان خود می‌گذارد و آنها را می‌خورد.

تا به حال او بارها به خاطر مسمومیت با این موادغیر عادی یا گیر کردن اجسام تیز در حلق و گلویش به بیمارستان منتقل شده است.

جسیکا واکر علاوه بر اختلال پیکا دچار اختلال بیش فعالی ADHD، اختلال پردازش حسی و رشد کم به نسبت سن خود نیز است.

با وجود خوردن مواد غیر غذایی، والدین جسیکا توانسته‌اند علاقه او را به خوردن مواد غذایی جلب کنند و او حال مواد غذایی نیز در کنار مواد غیر عادی می‌خورد.

والدین جسیکا مجبور به کنترل و مراقبت دائمی از او هستند حتی زمانی که جسیکا در مدرسه است زیرا امکان دارد هر ماده‌ای را که اطراف خود می‌بیند بجود.

بیماری پیکا در افراد معمولا به خاطر کمبود یک ماده ضروری چون ویتامین یا مواد معدنی رخ می‌دهد اما در برخی افراد این بیماری حالت روانی پیدا می‌کند و به دلیل اختلال در سیستم پاداش دهی مغز بروز می‌کند.

پزشکان تا به حال نتوانسته‌اند درمانی برای جسیکا پیدا کنند و تنها از روش هایی چون ماساژ و آرام سازی عضلات انگشتان دست و پا برای رفع کردن اوج زمان ولع جسیکا موثر نیست.
پزشکان به والدین صاحب فرزندان مبتلا به اختلال پیکا توصیه اکید می‌کنند از همان دوران کودکی با مشاوره با پزشک سعی کنند این اختلال در کودکشان را کنترل کنند.


برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها