بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۵۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده‌های گوشتی ادامه داد: البته ما هرگز در مسائل تولید وارد نمی‌شویم و مسئولیتمان تنها در رابطه با بحث ساماندهی واحدهای صنفی است.
 تدبیر24:رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده‌های گوشتی ادامه داد: البته ما هرگز در مسائل تولید وارد نمی‌شویم و مسئولیتمان تنها در رابطه با بحث ساماندهی واحدهای صنفی است.
 
وی تاکید کرد: اگر یک منبع معتبری این خبر را مطرح کرده، باید حتما از سوی کسانی که در تولید سوسیس و کالباس نقش دارند، این موضوع مورد پیگیری قرار بگیرد که اگر چنین چیزی واقعیت داشته پس چرا به منابع موثق و مسئولان مربوطه گزارش نشده است.
 
سمنانی بار دیگر تاکید کرد: من شدیدا این موضوع را تکذیب می‌کنم و این سؤال را مطرح می‌کنم که اگر کسی مدعی تأیید چنین خبرهایی است چرا عوامل را شناسایی نمی‌کند؟
 
رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده‌های گوشتی گفت: البته بدون شک ممکن است که در بین یک صنف هم افراد متخلفی وجود داشته باشند، اما این نمی‌تواند دلیل مناسبی برای شایعه پراکنی موضوعاتی باشد که حتی با عقل انسان نیز جور در نمی‌آید. به دلیل همین شایعات است که ما کمترین سرانه مصرف در سال را داریم.
 
وی در رابطه با تولید فرآورده‌های گوشتی اضافه کرد: در حال حاضر تقاضا برای فرآورده‌های گوشتی به دلیل فصل گرما کاهش داشته است.
 
وی در رابطه با وضعیت قیمت فرآورده‌های گوشتی پس از لغو تحریم‌ها تصریح کرد: پیش بینی ما این است که قیمت‌ محصولاتمان کاهش یابد زیرا اگر قیمت تمام شده توسط تولیدکننده پایین بیاید بدون شک او نیز قیمت محصولات خود را ارزان تر می‌کند زیرا هر تولیدکننده‌ای نیز به دنبال تولیدات بیشتر است.
 
وی با اشاره به برخی از مشکلات صنعت فرآورده‌های گوشتی گفت: بسیاری از گرانی‌ها از سوی نهادها بر روی دوش تولید‌کننده گذاشته می‌شود زیرا خود تولیدکننده مسلما تمایلی به گران بودن کالاهای خود ندارد، امروز مسائل دارایی و بحث ارزش افزوده فاکتورهایی برای گرانی هستند.
 
سمنانی افزود: قیمت گوشت و تأثیر آن بر روی فراورده‌های گوشتی یکی ازمشکلات صنعت ما است، امروز مسائل بیمه کارگری کمر تولیدکننده‌ها را شکسته، از طرفی گران بودن مواردی مانند برق، آب و حمل و نقل از دیگر فاکتورهایی است که بر روی قیمت تمام شده اثر می‌گذارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها