بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۵۵۵۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
 تدبیر24: بازار میوه و تره‌بار با وجود ممنوعیت واردات، مملو از میوه‌های متنوع خارجی است که معاون وزیر جهاد کشاورزی در این باره اعلام کرد: به غیر از چهار میوه‌ گرمسیری موز، آناناس، نارگیل و انبه، واردات همه میوه‌ها به کشور ممنوع است.

 به بازار میوه و تره‌بار در میادین مختلف شهر که سر بزنیم آنچه در میان خیل انبوه میوه‌های تولید داخل به چشم می‌خورد، میوه‌های خارجی است که گاه شاید نامی از آنها نشنیده باشیم و این سوال در ذهن ایجاد می‌شود که با وجود این همه میوه‌های تولید داخل، واردات چرا؟!

البته به گفته محمدعلی طهماسبی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی واردات همه میوه‌های خارجی به غیر از چهار قلم میوه گرمسیری موز، آناناس، نارگیل و انبه ممنوع است و البته واردات میوه‌های مجاز هم با رعایت همه اصول و ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای صورت می‌گیرد.

وی به ایسنا گفت: با توجه به اینکه تولید چندانی از این چهار قلم میوه در کشور وجود ندارد و مردم به مصرف آن تمایل دارند، نمی‌توان واردات آن‌ها را ممنوع کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی اظهار کرد: مصرف این میوه‌ها محدود بوده و نمی‌تواند آسیبی به ذائقه مردم و تولید ملی بزند.

طهماسبی تصریح کرد: به غیر از این چهار قلم میوه گرمسیری، واردات بقیه میوه‌ها به کشور از جمله سیب فرانسه، گلابی، آوکادو و دیگر میوه‌هایی که در بازار میوه و تره‌بار مشاهده می‌شود، ممنوع است و قاچاق محسوب می‌شود.

به گفته طهماسبی به منظور جلوگیری از هر گونه انحصار و رقابتی کردن امر واردات این چهار نوع میوه با رعایت اصول قرنطینه‌ای، نیاز به هیچ‌گونه مجوز و مراجعه‌ای به وزارت جهاد کشاورزی ندارد و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی واردات که دارای صلاحیت‌های لازم هستند، می‌توانند در چارچوب ضوابط و مقررات به واردات آن ها اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید از عرضه این میوه‌های قاچاق که مورد تایید مسئولان دولتی هم نیست، در همان مبادی ورودی کشور یا میادین عمده فروشی در استان‌های مختلف جلوگیری کنند و ضمن برخورد با متخلفان و قاچاقچیان، اجازه ورود میوه‌های رنگارنگی که هیچ اطمینانی از سلامت، کیفیت و قیمت آن‌ها وجود ندارد را ندهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها