بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۵۵۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
یک روانشناس کودکان گفت: والدین از سرزنش کودکان خجالتی خود پرهیز کنند.
 تدبیر24:  "مرضیه محبوبی" اظهار کرد: مهم‌ترین علت خجالتی بودن کودکان عدم‌اعتماد به نفس آن‌ها بوده که با احساس ضعف درونی همراه است.

وی افزود: کودک خجالتی معمولا تمایلی به حضور در جمع دیگران ندارد و معمولاً سرش را پایین می‌اندازد و سلام نمی‌دهد همچنین در پاسخ به سوال‌های دیگران از او سکوت اختیار می‌کند.

محبوبی با بیان اینکه والدین از مهم‌ترین الگوهای رفتاری کودکان هستند، تصریح کرد: اگر والدین با دیگران کم ارتباط داشته و از رابطه اجتماعی خوبی برخوردار نباشند احتمال اینکه فرزند آن‌ها خجالتی شود زیاد است.

وی عنوان کرد: اگر کمرویی کودکان درمان نشود این مشکل ادامه پیدا می‌کند تا جایی‌که در بزرگسالی نیز تبدیل به یک فرد خجالتی می‌شود که ممکن است به‌راحتی و در هر جایی حقش پایمال شود.

محبوبی افزود: جرأت و جسارت افراد خجالتی بسیار کمتر از افراد عادی است چراکه آن‌ها یک ضعف درونی را با خود یدک می‌کشند که مانع از ابراز وجود و توانایی‌هایشان می‌شود.

این روانشناس کودکان با بیان اینکه سرزنش و سرکوفت به کودک خجالتی راه حل مناسبی برای درمان آن نیست، یادآور شد: بهتر است در درجه اول خود پدر و مادرها الگوی مطمئن و مناسبی برای فرزند خجالتی خود باشند و در گام بعدی سعی کنند توانمندی‌های کودک خود را برجسته کنند و او را به یک باور مثبت از توانمندی‌ها و نکات مثبتش برسانند.

وی در پایان توصیه کرد: در صورتی‌که با راهکارهای گفته شده رفتار کودک خجالتی بهبود نیافت بهتر است برای درمان و پیشگیری از خجالتی شدن کودکان در بزرگسالی به مشاوره و روانشناس کودکان مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها